Lucija Lugomer plakala u rodilištu i čestitala sinu imendan

Lucija Lugomer plakala u rodilištu i čestitala sinu imendan
Foto: Instagram

LUCIJA Lugomer i njezin suprug posjetili su jedno zagrebačko rodilište, a najpopularnija plus size manekenka otkrila je da je svoju prvu bebu odlučila roditi u državnom rodilištu. Do poroda je ostalo još malo, a presretna Lucija kaže da se ne boji tog iskustva.

 

"Bili u rodilištu!  Vidjeli sve one prekrasne tek rođene bebice i lagala bih kada bih rekla da mi nije potekla suza radosnica za sve ove nove duše i njihove roditelje. Sad se ovdje u potpunosti osjećam baš kao da sam doma. Iskreno, ne osjećam nikakav strah jer znam da me čeka nešto potpuno prirodno i da će mi nakon dolaska i odlaska odavde život biti u potpunosti drugačiji - na bolje! Mi smo toliko zaljubljeni i sretni da vam to ne mogu opisati", kaže Lucija.

"I za naše prvo iskustvo odlučili smo se za državnu bolnicu i ne bih nikada odlučila drugačije iz jako puno razloga.Sretna sam i zadovoljna, a ponajviše zahvalna što imam tako dobar tim uz sebe i ovoliku podršku koju si nisam nikada mogla zamisliti da ću imati. Nama preostaje još jedan krajni dio puta koji nas dijeli od najveće sreće na svijetu i stoga od sada na dalje planiram samo uživati jako, jako, jako, jakoooo - najjače! Leone, sretan ti imendan, još nisi tu, a već si toliko voljen. Mama i tata te čekaju", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara