Lucija Lugomer progovorila o najvećoj tragediji: "Nitko mi je ne može vratiti"

Lucija Lugomer progovorila o najvećoj tragediji: "Nitko mi je ne može vratiti"
Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER pridružila se brojnim poznatim Hrvaticama koje su putem društvenih mreža apelirale na važnost samopregleda grudi kako bi upozorile na prevenciju raka dojke. 

Plus size blogerica na svom je Instagramu za tu priliku otvoreno progovorila o najvećoj životnoj traumi, gubitku majke, koja je umrla od raka dojke kad je Luciji bilo samo 11 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[ DANAS SU IZASLI CLANCI ‘’LUCIJA LUGOMER VISE NIJE PLUS SIZE’’] Prije tocno 15. godina ostala sam bez svoje majke jer nije dosla na vrijeme u Institut. Prije tocno 15. godina imala sam 11. godina. Prije tocno 15. godina dozivjela sam najvecu traumu svoga zivota. Prije tocno 15. godina zivim s tom traumom i dan danas. Prije tocno 15. godina moj otac postao je samohrani otac u svega 3. mjeseca. To se ne nauci - to se prezivi!!! Prije tocno 15. godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noci. Prije 15. godina je bilo prije 15. godina. I nitko nam ju ne moze vratiti. I nitko mi ju ne moze vratiti. Niti na sekundu. Ne zelim zivjeti u ideji da mozda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili dosli u bolnicu na vrijeme - biram zivot u kojem zelim znati vise i u kojem mogu napraviti vise! 💞 Molim te, uzmi minutu, ispipaj te cicke i pokazi zivotu da si jaca i od same sebe. MISLITE NA SEBE. CUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE. NJEGUJTE SE. BORITE SE. VOLITE SE. !!!!! VAZNO JE !!!! • Exactly 15 years ago, my Mother passed away because she did not visit the tumor institute on time. Exactly 15 years ago i was 11 years old. Exactly 15 years ago, i went through the worst trauma of my life. For 15 years, i have been living with that exact trauma. Exactly 15 years ago, my father became a single parent in just 3 months time. You cant learn that, you survive it. Exactly 15 years ago, i lost my playfulness and childhood. Exactly 15 years ago, was 15 years ago. Noone can bring her back to us. Noone can bring her back to me. Not even for a moment. Please take a minute, touch your breast and show your life that youre even stronger than yourself. THINK ABOUT YOURSELF. TAKE CARE OF YOUR HEALTH! FIGHT!! LOVE YOURSELF!!! !!! ITS IMPORTANT !!! #breastcancer #breastcancercare #minutazamene #rakdojke #instalove #votd #potd #strong #together #pinkribbon #pinkribbontattoo #love #selfawareness #breastcancersurvivors

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

"Prije točno 15 godina ostala sam bez svoje majke jer nije došla na vrijeme u Institut. Prije točno 15 godina imala sam 11 godina. Prije točno 15 godina doživjela sam najveću traumu svoga života. Prije točno 15 godina živim s tom traumom i dan danas. Prije točno 15 godina moj otac postao je samohrani otac u svega tri mjeseca. To se ne nauči - to se preživi. Prije točno 15 godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noći. Prije 15 godina je bilo prije 15 godina. I nitko nam je ne može vratiti. I nitko mi je ne može vratiti. Niti na sekundu. Ne želim živjeti u ideji da možda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili došli u bolnicu na vrijeme - biram život u kojem želim znati više i u kojem mogu napraviti više. Molim te, uzmi minutu, ispipaj te cicke i pokazi životu da si jača i od same sebe", poručila je Lucija.

>>>Lejla Filipović iznenadila golišavom fotkom u grudnjaku: "Volim cice"<<<

>>>Volim cice: Žanamari pokazala grudi<<<

Sličnu je ispovijest nedavno podijelila i Petra Nižetić. 

"Kad izgubiš jako blisku osobu zbog karcinoma dojke, koji mjesečno ubije u prosjeku 90 žena u Hrvatskoj, onda shvatiš da se to ne događa nekoj drugoj. U posljednjih 10 godina niti jednom nisam propustila preventivni ultrazvučni pregled dojki. Prvi zdravstveni pregled koji sam napravila kad sam se preselila u SAD bio je upravo pregled cica. Biti dobar prema svojim cicama je biti dobar prema sebi i prema ljudima kojima je stalo do tebe", napisala je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara