Luka iz ŽNV-a otvorio dušu: "Cijelu mladost sam se mučio s curama..."

Luka iz ŽNV-a otvorio dušu: "Cijelu mladost sam se mučio s curama..."
Foto: Instagram

JEDAN OD finalista treće sezone showa "Život na vagi", Luka Smoljo na Instagramu je odlučio potpuno iskreno progovoriti o svemu što ga je mučilo prije sudjelovanja u showu i drastične promjene izgleda.

"Ko bi pomislio da će dječak sa prve slike ikad biti 'debel', da neće imati samopouzdanja, da će odustajati. Ali kad pogledam sa druge strane. Da nisam bio debel nikad se ne bi prijavio u show 'život na vagi', nikad ne bi dobio cilj postati trenerom", napisao je Luka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Smoljo (@lukasmoljo10) on

"Tako da mi se čini da je to već negdje zapisano kako se ovo trebalo odvijati. Bilo je potrebno da se cijelu mladost borim sa kilama, uvredama, samopouzdanjem prema curama i još puno stvari da bi došao do ovdje gdje sam sada. Puno toga sam se odrekao u životu zbog debljine misleći da će jednog dana biti bolje. I stvarno je. Promjenio sam si život za 180° i sve ide kako bi trebalo da ide", dodao je pa zaključio: "Koliko god sam u nekim periodima izgubio vjeru u sebe, sada se ta vjera pojačala i samo ide prema gore. Nema vise odustajanja. Samo naprijed i bez straha."

Luka danas surađuje s trenericom Sanjom Žuljević koja ga je trenirala i u showu te pomaže drugima da slijede njegov primjer i prihvate zdrav način života.

Luka je dosad izgubio 58 kilograma, a nedavno je otkrio i da je u vezi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara