Luka Nižetić doživio lakšu prometnu nesreću i pregazio srndaća

VESELJE zbog odličnog nastupa na koncertu Klape u Areni Luki Nižetiću pokvarila je prometna nesreća do koje je došlo nakon što je srndać izletio na cestu. Dolazeći iz Pule na Krk, Luka i njegova menadžerica Ema Gušavac pokušali su izbjeći srndaća, ali nisu uspjeli pa je izgubio život, a sponzorski automobil Suzuki Pupek, iako oštećen, ostao je u voznom stanju pa ga je pjevač odvezao u Split na popravak.

"Petsto metara prije kluba u kojem je Luka pjevao na cestu nam je izletio srndać. Policija je napravila očevid i ustanovila da nismo krivi. Rekli su nam da se takve stvari na Krku učestalo događaju, jer ima puno divljači. Mi smo bili u priličnom šoku jer nismo očekivali da će nam srndać na otoku iskočiti pred automobil, ali i zato što smo unesrećili nevino biće", rekla nam je Lukina menadžerica.

Uskoro novi album, a možda i turneja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ljetnih nastupa, splitski će se pjevač u potpunosti posvetiti svom trećem albumu koji uskoro izlazi u izdanju diskografske kuće Menart. "Zbilja sam presretan što album napokon izlazi i jedva čekam da ga publika čuje. Riječ je o pitkom i ljubavnom pop/rock albumu čije će pjesme, toplo se nadam, publika dočekati s odobravanjem. Sve to je došlo jako spontano, imao sam prilike i čast surađivati s vrhunskim poznavateljima glazbe poput: Dine Šarana, Saše Lošića - Loše, Nene Belana, Arsena Dedića te Brune Urlića, koji potpisuje pjesmu u kojoj je došlo do suradnje između mene i glazbene dive Radojke Šverko. To su sve ljudi čije radove i glazbu slušam od malih nogu i velika mi je čast što sam baš s njima radio na svom albumu", najavio nam je Luka novi album.

Ovih se dana u eteru radio postaja počeo vrtjeti najavni singl "Na tren i zauvijek", a Luka, ovisno o uspjehu novog albuma, razmišlja i o turneji, kao i o još nekim projektima koji će na izlazak u javnost ipak malo pričekati. Više o planovima pročitajte na Lukinom službenom blogu!

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara