Luksuz u Zagrebu: Ovako to izgleda kad arhitekt sam sebi osmisli kuću

Luksuz u Zagrebu: Ovako to izgleda kad arhitekt sam sebi osmisli kuću
Foto: Index Oglasi

NA INDEX oglasima se prodaje preko 100 tisuća nekretnina, a kada su takve brojke u pitanju onda možemo biti sigurni da ćemo naići na hrpu zanimljivih kuća i stanova. Upravo ovo je jedan od takvih primjera. 

Cijeli oglas s više fotografija možete pogledati OVDJE.

Zaista jedinstvena obiteljska kuća nalazi se u podsljemenskoj zoni, na najpoželjnijoj lokaciji u Gračanima i svojim izgledom privukla je iznimnu pažnju korisnika našeg oglasnika. Zamišljena je i realizirana od strane vlasnika arhitekta koji je inspiraciju crpio iz nautičkih i prirodnih aspekata, a on ju opisuje kao kuću specifičnog izgleda i nadasve inovativnog interijera.

Osim samog izgleda i uređenja, ono po čemu se kuća razlikuje od većine ostalih je i to što je 540 metara kvadratnih stambene površine okarakterizirano i osmišljeno kao zasebna etažna jedinica. 

Svaki je kat individualno realiziran, pa je tako bazen, koji je dio zimskog vrta, ukomponiran da se u njega može doslovno skočiti iz dnevnog boravka. 

Kuća ima garažu za dva automobila, čak pet spavaćih soba, dvije kupaonice, a u uredu se nalazi maleni potočić koji služi kao pročišćivač zraka i energije. Na zadnjem katu krije se predivan vidikovac s kojeg puca pogled na Zagreb i obronke Medvednice.

Kuću krasi i prekrasan vrt koji se nalazi u sklopu okućnice velike 1600 četvornih metara. Privatnost je osigurana zelenilom sa svih strana, a tu je i mali privatni voćnjak. 

Ukoliko želite postati vlasnik ove interesantne nekretnine potrebno je izdvojiti 700 tisuća eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara