Macy Gray dovršava novi album

MACY GRAY je trenutno u fazi dovršavanja svog dugoočekivanog trećeg albuma. Album će se zvati «The Trouble With Being Myself» i na tržištu bi trebao biti dostupan u ožujku.

Ovo je prvi album nakon albuma «The Id» koji je dospio među Top 10 Billboard R&B/Hip-Hop liste albuma, prodavši se samo u Americi u 600 tisuća kopija. Najavni singl novog albuma trebala bi biti pjesma «When I See You».

Do trenutka osvajanja medijskih etera i prostora Macy Gray je sudjelovala zajedno s L'il Kim i Queen Latifah u snimanju pjesme za nadolazeći filmski hit «Chicago».

Trio je zajednički snimio «Cell Block Tango (He Had It Comin')» pjesmu koja će se naći na listi soundtracka filma napravljenog u produkciji Broadway Musicala u kojem glume Catherine Zeta Jones, Richard Gere, Rene Zelwegger i Queen Latifah.

Macy bi se 2. veljače trebala pojaviti u Rodden Islandu na dobotvornoj priredbi za AIDS u South Africi čiji je glavni organizator Nelson Mandela. Uz nju će se pojaviti i Bruce Spingsteen, Bob Dylan, Michael Jackson, Bono, Elton John, Janet Jackson i Shaggy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara