Madonna i Guy zbog pohlepnih konobara pod policijskom istragom

Madonna i Guy zbog pohlepnih konobara pod policijskom istragom

PUB u Mayfairu koji je u vlasništvu Madonne i Guya Ritchiea, pod policijskom je istragom zbog prevare nad turistima - konobari u pubu su, naime, različitim ljudima naplaćivali različite cijene hrane i pića i to po principu - domaćima jeftinije, strancima skuplje. Madonni Guyu policija prijeti oduzimanjem dozvole za rad ukoliko se optužbe iznesene na njihov račun pokažu istinitima te pubu slavnoga para prijeti zatvaranje.

Madonna i Guy su The Punchbowl kupili od svojeg bliskog prijatelja Grega Formana, inače sina poznatog britanskog mafijaša Freddieja Foremana u veljači ove godine, te su za pub smješten u čuvenoj mejfloverskoj Farm Street platili dva i pol milijuna funti. Madonnin pub obožavaju i u njega redovito zalaze skoro sve velike holivudske zvijezde, između ostalih i Robert De Niro, Al Pachino i Barbara Streisand koji bi uskoro mogli ostati bez svojeg najdražeg britanskog mjesta za izlaske, ukoliko istraga koju je pokrenula britanska policija pokaže da pub ne posluje transparentno.

Konobari klijente varaju u cijeni pive - naplaćuju im četrdeset penija više

Klijenti puba policiji su prijavili kada su im konobari pintu pive sustavno počeli naplaćivati tri funte i devedeset penija umjesto cijene koja je bila naznačena na cjeniku i koja je iznosila točno tri i pol funte. Začuđujuće, nakon što se 52-godišnji Brian Richardson pobunio i prijavio policiji kako jedan dan plaća jednu, a drugi dan drugu cijenu, njegovi istomišljenici i nezadovoljni gosti počeli su nicati poput gljiva poslije kiše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna i Guy se izjasnili kratko i jasno: Štetu ćemo sanirati a pub pretvoriti u ekskluzivan klub samo za članove

U istrazi su iskrsli i neki drugi detalji vezani za nepravilnost rada puba - dozvola za točenje alkohola navodno nije obnovljena a jedan od policajaca optužio je voditelja lokala, Henryja Heatona, kako ga je pokušao podmititi alkoholom kada je ovaj došao u inspekciju. Guy i Madonna, koji u pub također redovito zalaze oglasili su se kratkim službenim priopćenjem u kojem stoji kako će, ukoliko se optužbe pokažu istinitima, otkriti tko je kriv i tome stati na kraj, oštećenima nadoknaditi troškove i kada cijeli cirkus bude gotov Punchbowl pretvoriti u pub kojem pristup imaju samo članovi, odnosno, odabrana klijentela.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara