Madonna istjerala iz kuće dadilju posvojenog sina Davida

DADILJI posvojenog Davida Bande rečeno je da se što prije spakira i pokupi iz kuće. Pomoćnica Angela, inače 50-godišnjakinja iz Australije došla je iz rodne Australije kako bi čuvala malog Madonninog Davida. Ispunila je sve uvjete koje su Madonna i Guy postavili tražeči dadilju, a eto, gotovo iznebuha dobila je otkaz. 

24/7

"Kruže glasine kako je Madonna neki dan bila jako živčana i jednostavno bez nekog posebnog povoda istjerala dadilju iz kuće pritom joj onemogućivši da ostane tijekom otkaznog roka i pronađe novi posao. Naime, svi Madonnini djelatnici rade dobro debelo prekovremeno, tako da ne čudi ako je Angela pregorjela. Ako radite za Madonnu onda ste u stanju pripravnosti 24 sata dnevno i to sedam dana u tjednu. Za njih ne postoji nešto što se zove vikend", rekao je izvor blizak pjevačici koji zna kako se glazbena diva odnosi prema svojim zaposlenicima.

"Ne komentiram ono što se događa u Madonninoj kući, ali uvjeravam vas da su njezina djeca vrlo dobro čuvana i pažena jer su joj djeca oduvijek bila prioritet", rekao je Madonnin glasnogovornik.

L.V.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara