"Madonna je istrošena krpa koja bi si trebala naći muškarca svojih godina"

NAKON što je prije desetak dana Krishna Sequeira, bivša djevojka Madonnog dečka, izjavila kako je 22-godišnji Jesus Luz s kraljicom popa samo zbog zarade, što nije nimalo čudno s obzirom da za poslove koje je prije dobivao 225 dolara, sada traži čak 130 tisuća dolara, oglasila se i druga bivša, Catharina Franca.

"Osim što trčkara i skakuće pozornicom kao nekakva djevojčica mislim da ima nekakav poremećaj s obzirom da misli da je u cvijetu mladosti"

"Madonna je presmiješna istrošena krpa koja bi si trebala naći muškarca svojih godina. Osim što trčkara i skakuće pozornicom kao nekakva djevojčica mislim da ima nekakav poremećaj s obzirom da misli da je u cvijetu mladosti. Nikada nisam čula da je on ikada slušao ili pričao o njezinoj muzici", izjavila je ogorčena bivša mladog Jesusa koja je s njim bila u ljubavnoj vezi 18 mjeseci.

"Zgrozila sam se kada sam čula da su zajedno. Mislim da je Madonna prestara za njega. To je kao da moja majka, ili još gore baka, uđe u vezu s nekim mojih godina. Mislim da je to čudno i bolesno. Uostalom ona je s njim samo zbog medijske pažnje i kako bi napravila ljubomornim svog bivšeg supruga, a Jesus je romantičan i naivan dečko koji će na kraju ostati povrijeđen", nadodala je 18-godišnja Catharina dok je druga bivša Krishna tvrdila drugačije.

"Jesus je napustio svoje prijatelje, obitelj i sve prijašnje navike, a razlog tomu je Madonna"

"Bili smo zajedno sve dok se on nije spetljao s Madonnom. Ona je predivna osoba i sigurna sam da je Jesus samo iskorištava", izjavila je 20-godišnja brazilska manekenka. Ne samo da svakog dana, zajedno s Madonninom djecom posjećuju Kabala centar,  već se brazilski model uselio u Madonnin stan u New Yorku i zaposlio se u jednoj od najprestižnijih svjetskih modnih agencija - Ford Models.

"Jesus je napustio svoje prijatelje, obitelj i sve prijašnje navike, a razlog tomu je Madonna. Ona se također jako promijenila. Iako nikada nije bila tip žene koja će kuhati i prati svom muškarcu, sada je to počela svakodnevno raditi", izjavio je izvor blizak novopečenom paru za britanski Mirror.

A.M.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara