"Madonna provokacijama odvlači pažnju od glasovnih nemogućnosti"

"Madonna provokacijama odvlači pažnju od glasovnih nemogućnosti"

IVANA KINDL na svom službenom blogu objavila je post kojim se osvrnula na prošlotjedni koncert Alicie Keys koji se u petak održao u Velikoj dvorani Doma sportova. Ivanu je Alicia, prema onome što je u postu napisala, potpuno oduševio, a svoje je dojmove prenijela i na čitatelje svog bloga. "Evo mene ravno sa koncerta prekrasne Alicije, dok je friško da vam napišem svoje impresije", započela je pjevačica i nastavila hvaliti Alicijin nastup.

"Alicia je fantastična, non stop komunicira sa publikom, srdačna je i odlično pjeva! Bend je perfektan a backovi su toliko sjajni , vjerujte mi, pjevaju bolje od nje i vjerujem da je ona toga svjesna. Sve skupa je bilo super. Odlična vibra cijelo vrijeme, ma ona je superwoman! Izgledala je fine, casual obučena i toliko me oduševila da vam to nemrem riječima opisati", oduševljena je bila Ivana, koja je primijetila da je u nekoliko navrata tijekom koncerta puknuo razglas. "Par puta je zezao razglas, nešto je pucalo a ona bi se stiltala na tren, ali ništa od opreme nije riknulo, iako se činilo na momente da hoće. Publika je bila na nivou, baš su se svi dobro zabavljali, pjevali s njom i uživali u totalno dobroj mjuzi", napisala je Kindl i iskoristila priliku da Aliciju uzdigne, a Madonnu popljuva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Eto vidite kako se dobar štimung može napraviti bez raznoraznih vizualnih efekata i trikova kojima se koriste pjevačice poput Madonne, Britney i ostale koje time odvlače pažnju od svojih glasovnih nemogućnosti. Malo sam oštra, znam, ali za mene pjevač prvo mora zbilja dobro pjevati da bi obratila pažnju. Ostala sam razočarana kad mi je jedan frend danas rekao da neće ići na Aliciju jer ona samo pjeva, on traži isključivo show poput Madonne. Koliko sam čula, Madonna je užasno hladna, nema kontakt sa publikom i izvlače ju nasnimani back vokali od falšanja. Iako ima dobrih stvari, nikad ju nisam zgotivila, a pomalo mi je deja vu to svekoliko privlačenje pažnje provokacijama", napisala je Ivana uz napomenu kako ju Alicia "odfurala u sedmo nebo".

"Alicia dođe, nasmije se, pjeva ko slavujček i mene odfura u sedmo nebo... i punu dvoranu sportova. Koncert je trajao sat i po sa dva bisa, i vrijeme je proletjelo. Zanimljivo je da je čak i ranije krenula sa svirkom inače svi uvijek kasne", zaključila je Kindl svoje dojmove, a čitatelje bloga pozvala da s njom podijele svoje dojmove: "Tko je bio na koncertu nek podijeli sa mnom dojmove! Da vam sad netko da na biranje besplatne karte za koncert Madonne ili Alicije, na čiji biste koncert prije otišli i zašto?".

Z.K.
Foto: ivanakindl.bloger.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara