Madonnini zahtjevi Budvi: Boca za kisik, kante za smeće u bojama...

OBOŽAVATELJI pop dive Madonne sitno broje do dana kada će njihova ikona kročiti na pozornicu u susjednoj nam Budvi i zapjevati, a sama zvijezda svoje zahtjeve je organizatorima konačno poslala i kako se čini, nema im kraja. Tristo velikih ručnika, sto i pedeset malih ručnika, tristo sapuna, boce za kisik, kante za smeće u određenim bojama i ventilatori, jer kraljica navodno ne podnosi klimatizacijske uređaje, samo su neki od zahtjeva koji su organizatori ovog glazbenog spektakla zaprimili.

"Sticky & Sweet" je najprofatibalnija Madonnina turneja dosad

Madonna, koja će Budvu posjetiti u sklopu svoje nove i dosad najprofitabilnije turneje "Sticky & Sweer" (procjenjuje se da će Madonna na ovoj turneji zaraditi oko milijardu i tristo milijuna kuna, dok je za super uspješnu "Confessions" zaradila tristo milijuna manje), sa sobom dovodi i svoju djecu, za koju je tražila i posebnu sobu u backstageu. Prostorije backstagea moraju biti namještene u potpunosti s pripadajućim (i velikim) kupaonicama koje nipošto ne smiju biti oličene u kakvoj kričavoj boji. Benzinska postaja smještena u blizini koncerta mora biti otvorena tijekom cijelog Madonninog boravka u Crnoj Gori, a velika količina protupožarnih aparata, navodno zbog velike količine lampica koje se koriste u popratnom showu, u stanju pripravnosti nadomak pozornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna u potpunosti zakupila hotel Splendid u Budvi

Međutim, to su samo neki od zahtjeva koje je diva uputila organizatorima koncerta, a među njima najbizarniji je, i javnosti najzanimljiviji onaj koji uključuje bocu s kisikom. Već dva mjeseca prije Madonninog dolaska u Budvu počele su curiti informacije o njezinim zvjezdanim zahtjevima te baš poput njezinih tiraža nadmašuju sve dosadašnje. Pop kraljica odsjesti će, naime, u luksuznom apartmanu hotela Splendid u Budvi, a srpski Blic doznaje i kako je pjevačica zajedno sa svojim mnogobrojnim osobljem zakupila cijeli hotel. Turneju "Sticky & Sweet Tour" prati, naime, desetak plesača i pedesetak ljudi koji će postaviti, najavljuje se, najspektakularniju pozornicu u povijesti pop glazbe.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara