Maja Cvjetković o vezi sa Šukerom: Jako sam sretna, bole me samo neistine i laži

Foto: Borna Čavrag/Index

VEČERAS je održano otvorenje beauty centra Midi čije je zaštitno lice lijepa Nikolina Pišek. Otvorenje je privuklo brojne ljepotice iz našeg javnog života, a one su za Index prokomentirale društvene događaje, ali i aktualnosti u privatnom životu. "Apsolutno sve što se tiče nekakvog wellnesa i opuštanja volim, ali najčešće sebi to priuštim kad sam na putovanjima, pa u hotelima idem na masaže, tretmane i tako to. Idem na manikure i pedikure, ali sad da radim neka čuda, ne", otkrila je Maja Cvjetković.

"Gallianu je jezik bio brži od pameti"

Komentirala nam je Mariju Chloe Memisevic, koja unatoč svojoj ekstremnoj mršavosti uspijeva u svijetu manekenstva. "Protiv toga sam i mislim da bi na taj problem trebalo ukazati mladim djevojkama, ne znam o kojoj curi se radi, ali eto. Ne samo što to nije lijepo, nego je i loše za zdravlje. Mlade cure to gledaju i povode se za tim i to je loše", rekla je Maja. Komentirala je i Johna Galliana, za kojeg smatra da mu je jezik bio brži od pameti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretna, ne smetaju me napisi o vezi"

Ono što je najzanimljivije, njezina je ljubav s Davorom Šukerom. Iako nisu skloni komentirati svoju ljubav u medijima, Maja je za Index otkrila kako je trenutno jako sretna. "Jesam, jako sam sretna. Ne smetaju me napisi o vezi, smetaju me samo zloća i laži i kada se to događa, to me smeta. Kada netko iznese neku istinitu stvar, to me ne smeta. Sama znam što radim i svjesna sam da moram nositi posljedice jer sam javna osoba. Ljude zanima privatni život, ja to ne volim, ali moram to prihvatiti", zaključila je simpatična Maja.

Fatalna ljubav

Da podsjetimo, Maja i Davor u vezi su već nekoliko mjeseci, a najviše uživaju na zajedničkim putovanjima. Protekla dva mjeseca proveli su u Americi, a tamo su dočekali i Novu godinu. Tada je lijepa manekenka komentirala kako je pronašla nekog jedinstvenog, koga obožava unatoč tome što je s njim stalno, iako je donedavno mislila da je to nemoguće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara