Maja Šuput: Ljubavni život mi je nula bodova

"Ljubavni život mi je nula bodova!" - otkriva Maja koja je tek nedavno prekinula ozbiljnu vezu s Markom Pericom, a na pitanje čuju li se još uvijek te jesu li ostali u dobrim odnosima, odgovara kako "nema komentara" na to. Vezu s Ištvanom Vargom, njezinim plesnim partnerom u spomenutom showu, kaže, "oštro demantira".

"Puno smo vremena skupa proveli, no iz svega se rodilo samo prijateljstvo. Moram priznati da smo to sve obavili vrlo profesionalno, volimo se šaliti, onako prijateljski, no nije bilo nikakve kemije niti napetosti između nas dvoje." - otkriva Maja, koja će s Ištvanom plesati i dalje, budući da će on i njegova plesna skupina nastupiti s njom i na ovogodišnjem Hrvatskom Radijskom festivalu, za kojega pjevačica najavljuje "ekstremno spektakularan nastup".

"Trenutno radimo koreografiju za moj novi spot za pjesmu "Ni na nebu ni na zemlji". Nastavit ćemo plesati i zajedno nastupati i dalje." - nastavlja pjevačica, koju smo upitali i o nedavnom incidentu kada joj se tijekom nastupa na koncertu Hr Top 20 rasparala haljina, te je publika imala uvid u njezinu, kako je to svojevremeno i sama nazvala, "investiciju", odnosno grudi (Maja se, naime, prije nekoliko godina podvrgla plastičnoj operaciji i povećala grudi).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma moj stilist Marko i ja smo to riješili. Bio je angažiran i na nedavnom snimanju spota za pjesmu "Nemam onog kojeg volim najviše". A već sam kazala da ću ga poslati na tečaj šivanja." - nastavlja Maja, koju smo upitali i zašto ju ove godine ne vidimo na listi kandidata za nadolazeću "Doru".

"Na Dori sam bila pet godina za redom, ove se godine nisam ni prijavila. Jedan je razlog i taj da sam protekle godine bila dovoljno medijski eksponirana tako da mi nije trebala i prijava na Doru." - kaže Maja, koja je u posljednjih tjedan dana, kako otkriva, dobila čak tri ponude iz različitih produkcijskih kuća. O kakvim se ponudama radilo nije nam željela otkriti jer se radi o poslovnoj tajni, no jednu od njih će, kako otkriva, svakako prihvatiti.

B.S.
Foto:M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara