Maja Šuput se na Uskrs prisjetila oca uz emotivnu fotku: "Znamo da nas gledaš"

Maja Šuput se na Uskrs prisjetila oca uz emotivnu fotku: "Znamo da nas gledaš"
Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT sinoć je nastupala u Zadru, a za Index je otkrila da će Uskrs nakon gaže provesti u Dalmaciji sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim te da tako ni ove godine neće blagdane provesti u tradicionalnom, obiteljskom okruženju.

No Maja se na Uskrs ipak prisjetila obiteljskih trenutaka te objavila fotografiju iz djetinjstva i raznježila mnoge emotivnom porukom za oca Borisa koji je preminuo u listopadu prošle godine.

"Obitelj je uvijek obitelj 👨‍👩‍👧 Bez obzira bio netko na nebu , na zemlji, na gazi... U srcu smo zauvijek zajedno ❤️ Volimo te tata, sretan ti Uskrs , znamo da nas gledas i cuvas 💖💖💖", poručila je pjevačica uz fotografiju na kojoj kao djevojčica pozira s ocem i majkom.

"Cijeli život pjevam na blagdane pa u tim trenucima nemam obiteljsko ili tradicionalno okruženje", rekla je Maja ranije za Index te dodala kako blagdansku hranu nikako ne zaobilazi, iako izlazi iz restoranske kuhinje. Otkrila nam je i da će, kada se vrati, posjetiti omiljenu članicu obitelji. "Ponedjeljak je rezerviran za ručak kod mame", istaknula je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara