Maja Šuput: U Hrvatskoj se ne bih skinula, ali vani to radim bez frke!

"OVE ĆU se godine na tjedan dana uputiti s društvom na grčki otok Mikonos. Čula sam da je to totalno opičeno mjesto i bez obzira što je to poznata destinacija homoseksualaca, a moram priznati da se s takvima u Hrvatskoj ništa manje ne družim. Osim toga, pošto homoseksualci imaju istančan ukus za lijepo, vjerujem svojim homo prijateljima da je Mikonos kao otok stvarno predivan!", rekla je pjevačica Maja Šuput koja svake godine na tjedan dana otputuje van Hrvatske kako bi upoznala "malo svijeta".

"Inače mi ne pada napamet pojaviti se na nudističkoj plaži, pogotovo ne u Hrvatskoj. Bez obzira što nisam nudist , moram priznati kako mi je toples OK. Naravno, niti u toples se u Hrvatskoj ne bih skinula, ali kad odem van zemlje onda skidam gornji dio bikinija bez frke. Vani je to sasvim normalno, a kad me negdje nitko ne prepoznaje onda se okuražim skinuti", rekla je Maja koja dosadne sate prženja na plaži ubija "križaljkama koje sumanuto rješava u ogromnom broju, kao i romane s ljubavnom tematikom".

"Nevjerojatno koliko časopise kupujem tijekom ljeta, dobro da ne kupujem sve puta dva. Volim i kartati belot koji, bez imalo pretencioznosti, igram stvarno dobro. A kad je veliko društvo onda je tu i kartaška igra Uno. Niti jednu minutu godišnjeg odmora nemam potpuno slobodno, uvijek moram nešto raditi, kartati ili nešto, tako da su moji odmori uglavnom vrlo aktivni", rekla je Šuputica kojoj je i ovo ljeto rezervirano za mnoge nastupe "po svadbama i pučkim svečanostima".

"Što se Dore tiče, opada mi entuzijazam"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče nastupa na HRF-u, sve su reakcije bile pozitivne pogotovo što se tiče izgleda i nastupa. Sretna sam što mi prijatelji i kolege nerijetko govore kako se uvijek trudim, te kako se to uvijek vidi. Mene jako vesele moji nastupi jer ih jednostavno volim, ne samo zbog nastupanja i pjevanja, nego zato jer tad imam priliku napraviti nešto kreativno - potruditi se oko haljine i cipela, oko nastupa i plesačica. Upravo zato bih sljedeće godine voljena ponovno nastupiti na Dori kako bih napravila nešto novo. Iako, moram priznati, entuzijazam mi lagano pada što se tiče Dore, naime, mislim da nema više smisla ići i truditi se jer koliko se puta ja moram tamo zateći i nešto pokazivati, a naposljetku nastupa netko zbog koga smo praktički među zadnjima?", pitala se pjevačica koju veseli skorašnji odlazak u Gardaland koji već godinama ne propušta posjetiti.

"Više ne znam niti sama koji će mi ove godine biti put da odlazim u Gardaland. Uvijek idem na tri dana, ali mi tamo ne pada mi napamet ići na 'Blue Tornado' ili išta što se okreće preko glave. Mrzim vlakove smrti, zapravo, mrzim sve gdje ne stojim s dvije noge na zemlji. Zato su za mene čamci koji voze po rječici i slične stvari. A uvečer je Lago di Garda stvarno prekrasan i romantičan, što meni, zakletoj romantičarki, jako odgovara", kaže pjevačica.

Iako voli adrenalin koji ipak ne uključuje akrobacije naglavačke, Maja je istaknula kako "najviše na svijetu voli akcije u kojima se ništa ozbiljno ne može dogoditi, stoga je za nju akcija na plesnom podiju uvijek najbolja".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara