Majka moli lopova da joj vrati samo uvojak kose kćeri koja je umrla s 2 godine

Majka moli lopova da joj vrati samo uvojak kose kćeri koja je umrla s 2 godine
Foto: Greater Manchester Police

KIRSTY BALDWIN se našla na meti pljačkaša koji su joj ukrali torbicu pa im se javno obratila kako bi joj vratili samo jednu stvar koja se nalazila u torbici, a koja joj znači više od svega. Riječ je o kosi njezine kćeri Ellie Louise koja je prije šest godina izgubila bitku s bronhijalnom upalom pluća, kada su joj bile tek dvije godine. Kirsty je uvojak kose svoje kćeri otada nosila u svojoj torbici, prenosi BBC.

Torbica joj je u srijedu u noćnim satima ukradena iz automobila, a policajka iz Manchestera, gdje se ovaj nemili događaj odvio, kaže da je pljačka jako potresla Kirstynu obitelj.

Pljačkaša je 35-godišnja Kirsty opisala kao "zapuštenog bijelca starog između 40 i 50 godina, duge i tamne kose zavezane u punđu" koji je otvorio suvozačka vrata i zgrabio torbicu prije nego li je ona stigla zaključati automobil i uzeti svoje stvari.

U torbi je imala tablet, veću svotu novca u eurima, ali i malena torbica u kojoj je bila Elliena odrezana plava kosa laminirana na kartici. Baldwin kaže da je to "jedino što joj je ostalo od njezine kćeri".

"Ako itko pronađe kosu prikazanu na fotografiji, molim ga da učini dobro djelo i odnese je u najbližu policijsku postaju. Hvala", istaknula je ožalošćena Britanka.

Na njezine riječi nadovezala se i policajka: "Ta kosa je vrlo značajna cijeloj obitelji i ne može je se više nikada vratiti, zbog čega je majci očajnički potrebno dobiti je natrag."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara