Majka Srpkinje koja je s 53 godine starijim: "Vodili smo je na psihijatriju"

Majka Srpkinje koja je s 53 godine starijim: "Vodili smo je na psihijatriju"
Foto: Instagram

MILOJKO BOŽIĆ (74) i njegova 53 godine mlađa zaručnica Milijana Bogdanović dobivaju sve više pozornost u regiji, a medijska pažnja ne zaobilazi ni njihove najbliže. 

Milijanina majka Slađana tako je za Espresso.rs otkrila da se Milijani od rane mladosti sviđaju stariji muškarci, te da se radije družila s bakinim prijateljima nego sa svojim vršnjacima. 

"Kad smo s njenih četrnaest godina shvatili da joj se sviđaju starci, potražili smo pomoć psihijatra. Tamo su nam rekli da se njeno stanje ne liječi, već da je ona jednostavno takva i da ima taj gen", kaže Slađana Bogdanović. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milojko Bozic (@milojkobozic)

Njena kći je, tvrdi, uvijek radije birala društvo mnogo starijih. 

"Kad bi njena baka odlazila u selo da se vidi s vršnjacima, Milijana bi rado išla s njom. Kafiće i diskoteke nije posjećivala, ali kavane jest jer je tamo bilo starijih ljudi", dodala je mama. 

Slađana je već ranije za srpske medije otkrila da joj ne smeta što je Milijana u vezi sa starijim, već to što je s tim izašla u javnost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milijana Božić 👸 (@lana_bozic__)

"Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to obznanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Ja sam majka i Miljani želim svu sreću, odobravam joj, ali me jako boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebala raditi", ispričala je tom prilikom. 

Milijanin otac Zoran se toliko razljutio zbog pozornosti javnosti da je kćeri navodno zaprijetio da će "ubiti i nju i Milojka", pa je, nakon što ga je Milijana prijavila policiji, dobio zabranu prilaska. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milijana Božić 👸 (@lana_bozic__)

"Ne prestajem misliti o njoj, nije trebala to napraviti. Milojko je dobar čovjek i voli je, ali je sve to ružno, može joj biti djed. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smijem joj ništa prigovoriti jer je rekla: 'Tata, mama, bako, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti.' Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva", rekla je njena baka Danica koja je, prema pisanju srpskih medija, od Milojka starija samo četiri godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara