Makedonac kupio lutku za napuhavanje kako bi "razgovarajući" s njom mislio na Maju Šuput

U KUĆI showa "To sam ja" postaje toliko zanimljivo da su je odlučili posjetiti i neki inozemni gosti. Tako je kuću posjetila pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga Ruslana, poznata po aferi s gaćicama.

Kandidati su bili toliko uzbuđeni da su prvo vrijeme uglavnom očarani gledali u nju i kao da nisu mogli doći do riječi, a Ruslana je priznala da je već čula za ovaj show te ga je, navodno, i pogledala jednom preko satelita.Osim posjeta Ruslane, treba spomenuti i kako je završilo natjecanje u plesu, u kojem su pobijedili Miro i Dijana, a kao nagradu su dobili poklon bon u trgovinama Diesela i Replaya. Da su kandidati dobri plesači potvrđuje i činjenica da će ih najpopularniji albanski pjevač Adrian angažirati kao svoje plesače na koncertu, pa Miro i Dijana već nekoliko dana s Adrianom uče koreografiju.Makedonac Dragi ne prestaje biti dvorska luda u skopskoj kući. Naručio je lutku na napuhavanje rekavši da mu je potrebna isključivo za razgovor, te da će razgovarajući s njom misliti na svoju dragu - Maju Šuput, koja ga je oduševila baš kao i on nju! Iako ga je Maja fascinirala, lutku je odlučio nazvati Lilly, jer kako kaže to najbolje pristaje lutki "za te svrhe"!

A nakon svih peripetija u kući došao je i trenutak ispadanja. Ovaj put bio je koban za predstavnika BiH Edina, te predstavnicu SiCG Dijanu. Tako je SiCG ostala bez svojega predstavnika u Skopju, budući da je Mićo kao njezin predstavnik prvi izašao iz kuće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara