Makedonci se pobunili protiv promiskuiteta na TV-u: Nećemo seks, hoćemo crtiće!

Tekst: V.R.
Foto: Blic

SLOBODOUMNOST i "perverzije" koje smo navikli gledati u reality showovima čiji apsolutni predvodnik je onaj imena Big Brother, društveno i emotivno osjetljive Makedonce natjerale su na protestiranje protiv prikazivanja istog na njihovim televizijskim kanalima. "Maknite Big Brother, vratite nam crtiće", zahtijevaju iz građanske udruge "Omladinski centar Vrutok", koji Big Brother smatraju potencijalnom opasnošću, ali i potencijalnom - zarazom!

"Nekad su generacije rasle uz 'Šaram baram', a sadašnje uz perverzije Big Brothera, što rezultira brojkom od trideset tisuća zaraženih građana opakim bolestima kao što su AIDS i Hepatitis C", navode, aludirajući na scene koje je ondašnje gledateljstvo već u početku emitiranja showa doživjelo, a prema kojima se mi Hrvati činimo - kao djeca iz vrtića.

Nakon samo tri sata poznanstva jedva punoljetna Viki i 33-godišnji Karlo besramno su se poševili pred kamerama, što je uredno emitirano sljedeći dan. Makedonci takav razvoj situacije smatraju perverznim i promiskuitetnim te tvrde da bi njihovi građani na programu radije gledali crtiće, nego necenzurirani seks.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara