Malnar razočaran OTV-om seli na Z1

IAKO je novinar i pustolov Željko Malnar punih 15 godina svog života radio na zagrebačkom OTV-u, njegova kultna emisija "Noćna mora" uskoro će se početi emitirati na drugoj zagrebačkoj televiziji – Z1.

Kako piše dnevni list 24sata, uskoro bi OTV trebala zamijeniti mreža desetak lokalnih televizija okupljenih pod nazivom "Kanal 5", kojoj je Vijeće za telekomunikacije u utorak dalo zeleno svjetlo za emitiranje TV programa.

Z1, televizijska kuća u vlasništvu medijskog tajkuna Juraja Hrvačića, postat će tako glavni pokretač programa i transfernih projekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon 15 godina rada na OTV-u izgubio sam živce i prelazim tamo gdje će mi biti puno bolje. Moja emisije ide subotom, a iznad OTV-ova studija stalno je bio techno party. Bilo je nemoguće raditi, režija se tresla, padali su zvučnici, a čak nisam mogao ni u zahod jer sam pola sata morao stajati u redu s nadrogiranim klincima." - požalio se Malnar.

"Nisu se nazirale nikakve promjene. Pogotovo kaj je moja gledanost propašću CCN-a spala samo na Zagreb." - kazao je Malnar, pa dodao: "Juraj Hrvačić je profesionalac, od radija je napravio čudo i bit će mi čast raditi s njim jer televizija treba sposobnog menadžera, a mislim da je to baš on."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara