Maloljetni sin Billyja Boba Thorntona na policiji zbog "ilegalnog seksa"

MALOLJETNI sin glumca Billyja Boba Thorntona našao se usred seksualnog skandala nakon što je otkriveno kako je u vezi s 22-godišnjom djevojkom. Veza četrnaestogodišnjeg Willija Thorntona i 22-godišnje djevojke okončana je nakon što je bivši dečko dotične dame njihovu vezu prijavio losanđeleskoj policiji, koja je tinejdžera privela na ispitivanje pod sumnjom da je bio upetljan u "ilegalni sex".

Holivudski ekscentrik Billy Bob, poznat po razuzdanom ponašanju i razuzdanim brakovima, navodno šokiran sinovim ponašanjem rekao je "kako se ne može dosjetiti kako su mu na pamet pale takve perverzne ideje", te da je on na odgoj svoje djece, unatoč vlastitoj mračnoj prošlosti i "raznim glupostima kojima je možda nekoć i bio sklon" oduvijek pazio.

Billy Bob u braku je bio pet puta, a najpoznatija supruga bila mu je najseksi žena svijeta, prelijepa Angelina Jolie s kojom je usvojio dječaka iz Kambodže, Maddoxa, i sam je nedavno postao otac po četvrti put. Trogodišnji brak Angeline i Billa raspao se u svibnju 2003., godinu dana nakon usvajanja Maddoxa, a glumac je i danas pun hvale za svoju bivšu suprugu. Od Willijeve majke rastao se 1998. godine, a dječak tek od nedavno živi s njim.

V.V.
Foto: TMZ

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara