Mama čestitala Christianu Baleu na Oscaru putem e-maila, on je ignorirao

Foto: JLP

GLUMAC Christian Bale zbog obiteljske svađe sa svojom majkom Jenny nije pričao tri godine. Ona kaže kako joj nije odgovorio niti na jednu rođendansku ili blagdansku čestitku koju mu je poslala tijekom tih godina. Ispričala je i kako je do kasno u noć pratila dodjelu nagrade Oscar te navijala za njega. Jenny je izjavila kako se trudila ostati budna, zbog dosadnjikave, ali i kasne  dodijele samo kako bi vidjela da li će njen sin dobiti kipić za najboljeg glumca u sporednoj ulozi. 

Čim je Christian izašao na pozornicu i primio kipić, poslala mu je e-mail u kojem mu je čestitala. Nadala se kako će dobitak kipića pomoći u tome da se njih dvoje pomire. Ipak, niti nekoliko dana kasnije on joj na mail nije odgovorio. Razočarana majka stoga se obratila medijima te im ispričala svoju srcedrapajuću priču ne bi li na neki način uspjela doprijeti do sina. 

Obitelj se posvađala kada su Jenny, Christian i njegova sestra sa svojom djecom trebali izaći na večeru. On je kasnio pa su one otišle bez njega na što je on poludio i počeo vikati. Sestra ga je zbog toga prijavila policiji, a iako je prijava ubrzo povučena, Christian je prekinuo sve odnose s obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara