Mamić u Međugorju zapjevao Halida i otkrio planira li se vratiti u Hrvatsku

Mamić u Međugorju zapjevao Halida i otkrio planira li se vratiti u Hrvatsku
Screenshot: Facebook

NEPRAVOMOĆNO osuđeni Zdravko Mamić ne zamara se presudom hrvatskog suda zbog koje je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

Činjenica da je osuđen na 6 i pol godina zatvora zbog optužbi da je sa svojim klanom iz GNK Dinamo izvukao 116 milijuna kuna putem transfera hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Dejana Lovrena, te time oštetio državni proračun za 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza, Mamića čini se uopće ne zabrinjava.

Umjesto toga pred kamerama SPTV-a zapjevao je pjesmu Halida Bešlića sa širokim osmijehom na licu. 

"Ja tu sad provodim inventuru svog života i privatnog i sportskog i ljudskog. Naravno da se slika svakim danom sve više bistri", otkrio je Mamić za emisiju Sport nedjeljom. 

Progovorio je i o svom eventualnom povratku u Hrvatsku. 

"Dok je dobra hrvatska nogometna reprezentacija i dok Dinamo dobro igra u Europi, ne moram se nikad vratiti u Hrvatsku", rekao je. 

Najavu za emisiju podijelio je i na svojoj službenoj Facebook stranici, gdje se pokazalo da mnoge presuda protiv njega ne sprječava da ga slijepo obožavaju. Neki su otišli toliko daleko da su mu predložili da se kandidira za predsjednika države, samo nisu istaknuli koje. 

"Legendo živio 100 godina neka dušmani krepaju od pakosti", "Mamiću, legendo kandidiraj se za predsjednika države, pobjeda zagarantirana", "Ne daj nam se Maminjo, nek tebi ide svima njima u inat", "Maminjo, kralju", nizali su se komentari podrške. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara