Mamu i sina zalile "tekuće fekalije koje su pale s neba" dok su se vozili podignutog krova

Mamu i sina zalile "tekuće fekalije koje su pale s neba" dok su se vozili podignutog krova
Foto: Facebook/Twitter

MAJKA i sin tvrde da su ih zalile "tekuće fekalije koje su pale s neba" dok je iznad njih prelijetao avion, a oni su se vozili u autu s podignutim krovom. 

Susan Allen tvrdi da je stala na semaforu u gradu Kelowna u Kandi, a na njih se odjednom sručila hrpa ljudskog otpada, piše The Sun. 

Njen sin Travis je odmah počeo povraćati, a ona se rasplakala i požurila ih odvesti u najbližu autopraonicu da se isperu. 

"Sjedili smo tamo, a odjednom nas je zalila veća količina tekućih fekalija koja je pala s neba. Imala sam ih na licu, u košulji, po cijelom autu", rekla je ona za Global News i dodala da je u tom trenutku iznad njih prelijetao putnički avion. 

Travis je ispričao kako je odjednom osjetio nešto hladno na obrazima pa je pomislio da je iz kamiona ispred njih ispalo nešto leda, a onda je osjetio miris i "gotovo odmah povratio".

Susan tvrdi da je idući dan morala posjetiti liječnika jer joj se na oku pojavila "infekcija veličine loptice za golf", a u javnost je odlučila izaći jer nadležni nisu pokazali nikakvo razumijevanje. 

"Auto mi je prepun fekalija. Želim da ga očite. Bilo bi lijepo da su se bar ispričali, a vjerujem da bih trebala dobiti nekakvu odštetu zbog oka", kaže ona. 

Međunarodna zračna luka u Kelownu je potvrdila da su dobili pritužbu, no oni tvrde da u to vrijeme na toj lokaciji nije prolazio ni jedan zrakoplov. Vladina agencija za promet izvijestila je da je istraga u tijeku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara