Manekenka kojoj su u Zagrebu pjevale turbofolk zvijezde vratila se na pistu

Manekenka kojoj su u Zagrebu pjevale turbofolk zvijezde vratila se na pistu
Foto: Goran Čižmesija/Instagram

PRIJE mjesec dana zbog svadbe manekenke Lorene Kovač i poduzetnika Vedrana Đurišića u Zagreb su došle turbofolk zvijezde Rada Manojlović i Dejan Matić. Nakon medenog mjeseca Lorena se vratila na modne piste te je prije nekoliko dana nosila modnu reviju Elfsa.

Među uzvanicima na svadbi manekenke i poduzetnika bila su brojna poznata imena poput Marka Grubnića, Hane Hadžiavdagić Tabaković, nove Miss Hrvatske Katarine Mamić i manekenki Mije Matić, Lune Valas i Vedrane Linardić.

Lorena se prije nekoliko godina iz Hrvatske odselila u New York, gdje je pokušala izgraditi manekensku karijeru. Pažnju svjetske javnosti privukla je fotografijom s Leonardom DiCapriom, nastalom u jednom restoranu. Lijepa Lorena uz fotografiju s holivudskim glumcem napisala je: "Izlazak s Leom DiCapriom, u New Yorku."

"25-godišnja hrvatska ljepotica preselila se u New York nadajući se da će izgraditi manekensku karijeru, kad je ušetala u trendovski restoran i naletjela na 40-godišnju zvijezdu 'Titanica'", pisao je britanski Express 2015. godine.

Ono što britanski mediji u to vrijeme nisu znali jest da je Lorena već tada bila sretno zaljubljena u današnjeg supruga pa DiCaprio kod nje ionako nije imao šanse. Nekoliko dana kasnije sama Lorena demantirala je napise.

"Istaknula bih netočne navode: 'Uz fotografiju je napisala: Izlazak s Leom, uhvaćeni u New Yorku!' Uz fotografiju koju sam objavila na svom privatnom profilu označena je lokacija restorana pod nazivom 'Catch' (uhvaćen), koji je jedan od poznatijih restorana u New Yorku. Dakle, ovo objašnjenje ide za ograničene pojedince koji nisu razumjeli da se radi o lokaciji, a ne o statusu. Tada sam pristojno zamolila svjetski poznatog glumca s kojim sam se našla u isto vrijeme na istom mjestu za fotografiju i naše 'druženje' je trajalo svega 30 sekundi", poručila je. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara