Manuel Štrlek: Jako sam ljubomoran, mislim da prevaru ne bih oprostio

Manuel Štrlek: Jako sam ljubomoran, mislim da prevaru ne bih oprostio

Tekst: I.M.
Foto: Nenad Dugi/Cropix

RUKOMETNI reprezentativac Manuel Štrlek, koji je na nedavno održanom Europskom prvenstvu u rukometu proglašen najboljim lijevim krilom prvenstva, progovorio je o svojoj vezi s Inom, studenticom pete godine Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. 21-godišnji Manuel kaže kako je privatno dosta miran i ne voli puno izlaziti, a kad je u pitanju njegova djevojka, onda je jako ljubomoran.

"Jako sam ljubomoran, smeta mi puno stvari, ponekad se dogodi da joj postavljam pitanja poput: S kim izlaziš, zašto... Ina zna da imam povjerenja u nju, a ja znam da ništa ne bi učinila da me povrijedi. Ipak, ako si u nekog zaljubljen i ako nekog voliš, smatram da mora postojati određena doza ljubomore", rekao je Manuel za Story dodajući: "Ina kaže da sam kompliciran i zahtjevan. Zahtijevam puno pažnje i ljubavi, želim da mi osoba koju volim daje isto onoliko koliko i ja njoj pružam, a kad mi je stalo, puno ulažem i dajem sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam trenutno u vezi, imam pozitivno mišljenje o seksu na jednu noć i ne osuđujem ljude koji se u to upuštaju"

Manuel kaže kako nije ljutljiva osoba i ne voli se svađati pa se sukobe uvijek trudi izbjeći, a u vezi su mu najvažniji iskrenost i povjerenje. Iako smatra da se preko nekih stvari može prijeći, kaže kako misli da prevaru ipak ne bi oprostio.

"Iako sam trenutno u vezi, imam pozitivno mišljenje o seksu na jednu noć i ne osuđujem ljude koji se u to upuštaju", rekao je Manuel dodajući kako prije nego što je upoznao Inu nije razmišljao o ozbiljnoj vezi. Upoznali su se prošle godine kad je Ina došla po svog brata s kojim je Manuel trenirao u mlađim danima, a s kojim je tog dana bio na piću. Kaže kako ga je Ina privukla prvo izgledom. "Kad sam upoznao sve njene vrline i mane, zaljubio sam se. Njene najveće kvalitete su iskrenost, smisao za humor, inteligencija, sposobnost i spremnost da uvijek pomogne", rekao je Manuel o svojoj ljubavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara