Mariah Carey: Nisam trudna, ali je naša kuja Zha Zha

Tekst: A.M.
Foto: JLP

AMERIČKI mediji danas su popunili svoje retke bombastičnim naslovima poput onog - "Mariah Carey i Nick Cannon dobit će novog člana u obitelji". Ipak, popularni par je potvrdio da je riječ o njihovoj kujici koja očekuje mlade. "Nisam znao da mi je supruga trudna", rekao je Cannon kada su ga novinari upitali raduje li se prinovi u obitelji.

"Mogu samo reći da je istina da ćemo dobiti još jednog člana u obitelji"

"Ova informacija je zaista nešto novo za mene. Mogu samo reći da je istina da ćemo dobiti još jednog člana u obitelji - naša kujica Zha Zha je ponovno trudna", rekla je pjevačica koja, prema mišljenju nekih, namjerno izaziva medije dvosmislenim izjavama, poput one da "očekuju prinovu u obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, posljednji put Mariah je glasine potaknula kada je naglo odustala od uloge u novom filmu, u adaptaciji drame američke dramaturginje Ntozake Shange "For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf". Pjevačica je trebala prošli tjedan početi sa snimanjem, ali se povukla iz projekta ne objasnivši razlog naglog odustajanja.

Njena je glasnogovornica dala kratku izjavu. "Nisam u mogućnosti razgovarati o njenom privatnom životu u ovom trenutku", rekla je Cindi Berger američkim medijima i odbila govoriti o tome zašto je Mariah odustala od uloge, što je potaknulo dodatna nagađanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara