Marija Šerifović obožavateljici ispunila najveću želju: "Detalj je presudio"

Marija Šerifović obožavateljici ispunila najveću želju: "Detalj je presudio"
Foto: Instagram

PJEVAČICA Marija Šerifović otputovala je u Sarajevo kako bi upoznala svoju veliku obožavateljicu Azru Dedić, prvakinju Europe u ID judu. 

Dvadesetpetogodišnja Azra nije skrivala emocije pri susretu sa svojom najdražom pjevačicom, a čini se da je i na Mariju ovaj susret ostavio dojam jer je fotku s Azrom objavila na svom Instagram profilu uz dulji tekst. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

"Čula sam da postoji djevojka koja se zove Azra i kojoj je životna zelja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dijete u duši pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu - radi se o djevojci koja ima Dawnov sindrom ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenica da mene želi vidjeti Europska prvakinja u judu i da je to jedina stvar koju u životu želi. Što drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast. Azra je od svih nas duplo bolja, duplo hrabrija, duplo uspješnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negdje zahvaljujući njima intonirala himna vaše - naše države. Što se mene lično tiče od danas pa na dalje Azra imaš prijatelja do kraja života, judo savez također i uvijek možete računati na moju pomoć", poručila je pjevačica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara