Marijana i Nemeš nisu svjesni da je BB snimio "igru pod plahtom": "Kad izađem studirat ću glupost"

Screenshot: PinkTV

JUČERAŠNJI dan stanari Big Brother kuće mahom su utrošili na vježbanje tjednog zadatka, a glavna tema razgovora bilo je ono što se noć ranije dogodilo između Nemeša i udane Marijane. Tako je čak i Mila u spavaćoj sobi Nikoli Mauroviću prepričavala što se dogodilo između ovo dvoje, a on se požalio da uvijek posljednji sazna sve zanimljivosti.

O događajima prethodne večeri pričali su i Nemeš i Marijana. Uvjereni su kako BB snimljeno ima samo njihovo plesanje na zabavama, a nisu svjesni da je snimljena i njihova "akcija pod plahtama". Zaključili su da nema smisla da se sad zbog kamera i mikrofona drže podalje jedno od drugog jer Big Brother ionako može inscenirati što god poželi. Žao im je samo što ne mogu normalno razgovarati. "Ne možeš mi reći što osjećaš, niti ja tebi mogu reći što osjećam", rekao je Nemeš i dodao: "Ne mogu vjerovati koliko smo glupih rečenica izgovorili samo zato što ne možemo pričati normalno". Marijana se na to nadovezala: "Kad izađem, studirat ću glupost".

Duško pocrvenio zbog Soraje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soraja je Dušku obojila kosu u tamno smeđu nijansu kako bi izgledao mlađe, a da bi se upotpunio njegov mladalački izgled, Horvat mu je posudio svoje stvari. Svi su zadovoljni Duškovim novim izgledom, ali Soraji malo smeta što mu je kosa ispala crvenija negoli je trebala. Dušku se vratilo samopouzdanje koje je imao u mladosti. Soraji se sviđa što je počeo "bacati fore", a uvjerena je kako je to zbog "50 Cent" majice.

Pomlađeni Duško o Soraji je pričao s Nirmalom, koji ga je pitao što misli o tome da njegova kćer bude sa starijim čovjekom. Na Nirmalovo iznenađenje, Duško ne bi imao ništa protiv kad bi se njegova kćer zabavljala s čovjekom njegovih godina. Nirmal se ne slaže s njim i kaže kako bi on svojoj kćeri dozvolio puno toga, ali to ne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara