Marijana Mikulić očekuje prvo dijete

IAKO se po medijima već dva mjeseca šuška kako je Marijana Mikulić trudna (glasine su počele kad je Marijana počela nastupati u showu "Zvijezde pjevaju), glumica je tek sad priznala kako su glasine istinite i kako je istina da će, po prvi put u životu, uskoro postati majka.

"Željela sam bebu od kad sam se udala za svog Josipa! Napokon sam trudna", Marijana je otvoreno rekla tjedniku Story, tvrdeći kako je sretnu vijest doznala tek prije mjesec dana, nedugo nakon što su priče o njezinoj trudnoći, izazvane sve zaobljenijim Marijaninim trbuhom, krenule. Nagađanja o trudnoći kulminirala su na 10. Wella Fashion Weeku Zagreb, kada se glumici trbuh kroz pripijenu haljinu jasno isticao, ali je ona tada to pokušala opovrgnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam trudna. Oduvijek imam naglašeni trbuh. Jednostavno nisam vješalica ", Marijana je tada pokušala zaustaviti glasine, ali tajnu nije mogla dugo čuvati. O imenu djeteta sa suprugom Josipom već je odavno razgovarala tako da već imaju nekoliko potencijalnih u rezervi, a kad je par saznao za sretnu vijest, odmah su to otišli proslaviti s roditeljima u Hercegovinu. "Spremna sam za majčinstvo jer uz sebe imam čovjeka kojeg volim i kojem želim roditi djecu", rekla je Marijana kojoj je majčinstvo već neko vrijeme bilo samo duga neostvarena želja.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara