Marijana Mikulić opisala svoj najluđi dan: "Mokra, zbljuckana, sa suzom u oku"

Marijana Mikulić opisala svoj najluđi dan: "Mokra, zbljuckana, sa suzom u oku"
Foto: Instagram

SVAKA mama zna da nije lako ni s jednim djetetom, a kako to izgleda kad ih imaš troje, a tata nije pri ruci, opisala je glumica Marijana Mikulić. 

Osim što je nedavno rodila pa ima pune ruke posla s novom bebom, njenu pozornost su trebala i dva starija sinčića, devetogodišnji Ivan koji je imao svoj prvi nastup u glazbenoj školi i petogodišnji Andrija kojeg je morala voditi liječniku. 

Na Instagramu je svojim pratiteljima prepričala jedan stvarno naporan dan, a u njenom će se iskustvu sigurno prepoznati mnoge žene. 

"Kad ti dijete ima prvi nastup u glazbenoj školi, a ti ga ne uspiješ snimiti jer ti je u nosiljci beba od mjesec i pol koja plače, i jedva si ju smirila da uđeš i makar pogledaš nastup. Pa se njišeš i jednom rukom držiš dudu bebi a drugom loviš malog pijanistu, par sekundi barem, PRVOG nastupa! Naime, tata je na putu, pa Andrija nije išao u vrtić jer Jakov već treći dan ne silazi s ruku/nosiljke, i ne spava noć. Pa sam Ivana ujutro spremila u školu, i ostala doma s malcima. Pesa isto imam, njega je danas čuvala, Bog joj dao zdravlja, kolegica susjeda, hvala do neba!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Andriju odvela u 12 na engleski u vrtić, u 14 ga pokupila da ga odvedem pedijatru, jer iako ga ništa ne boli i nema temperaturu, već par dana slabije čuje. Sve to po bljuzgi vani, s Jakovom u krilu, jer ga nemam kome ostaviti. Ivana sam srela usput da mu dam ključ da može ući u kuću.

Andrija ima vodu u uhu, uputnice za orl. Dođemo doma, nemam ručak niti znam kako ga kuhati s bebom u krilu. Kapituliram - naručujemo pizzu. Pokušavam uspavati Jakova i odvesti Andriju na karate. Uspijevam. Ali na povratku vriska, skrika bebe do doma, doma vrišti na sisi, vrišti kad ga maknem. Mlijeko ide na sve strane. Plače on, krenem i ja. I tako plačemo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Saberem se. Opet uspavljivanje u nosiljci ispod nape. Kukovi već bole od ljuljanja. Spremim djecu, zovem taksi, dođemo na vrijeme. Jakov se kreće meškoljiti. Andrija plače da ga boli noga i da mora sjediti. 

Ivan prvi nastupa, jer je jedini prvi razred. Znači dijete nakon dva mjeseca glazbene nastupa na produkciji glazbene škole. Meni je to stvarno, stvarno velika stvar. Uđem s dva mlađa, našla Andriji stolicu pored koje nikom ne smetam dok stojim i ljuljam se. Počinje, Jakov se meškolji, ali uspijem odgledati i, eto, snimiti ovih par sekundi, ljuljajući se i držeći drugom rukom dudu. Mrtva, zbljuckana, ali sa suzom u oku ponosna majka", napisala je Marijana i zaradila brojne pohvale, ali i poruke podrške svojih pratitelja. 

"Ti nisi žena, majka, kraljica... Ti si boginja", "I trebaš biti ponosna i na sebe i na njih", "Mame su superheroji, ništa manje od toga", "Predlažem te za internacionalnu ženu stoljeća, a i moj si idol", pisali su joj oni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara