Marijana molila gledatelje da je ostave u Big Brotheru još barem 28 dana

Foto: vb4.emotion.rs

NAKON sinoćnjeg upada Tamarinog dečka na krov otpada u Big Brother kući, atmosfera među stanarima prilično je napeta. Marijana je cijeli dan tiha i izgleda prilično uznemireno. Ona je nakon sinoćnjeg incidenta plakala i stalno spominjala svog supruga, govoreći kako bi on za četiri dana trebao doći iz Škotske i preuzeti njihovu kćer od Marijanine sestre. Šibenčanka ne zna da je njen suprug već nekoliko dana u Hrvatskoj. Marijana je apelirala na gledatelje da je ostave u showu još barem 28 dana, jer kako kaže, ona sad ne smije izaći van iz kuće. Također je stalno ispitivala ostale stanare tko je želi usvojiti, a Bojana i Slavica su stalno bile uz nju i tješile je. Na kraju je Marijana zaključila kako joj je najbolje da ode spavati, jer "sutra je novi dan".

Stanari tražili novac skriven među smećem

Kako bi razonodio ukućane, Veliki brat je stanarima otpada dao dnevni zadatak. Obavijestio ih je da su osvojili luksuzni budžet, zahvaljujući bivšim stanarima otpada koji su pomagali Radašinu u "staračkom domu". Novac koji su ukućani otpada osvojili bio je skriven među gomilom starih računala i bijele tehnike. Tamara i Nikola su prvi krenuli u potragu, kasnije su im se i ostali ukućani pridružili. Bojana se našalila da ne bi ni nju našli kad bi se sakrila na otpadu i da će se morati dosta potruditi kako bi pronašli svoju nagradu. Stanari kuće također su obaviješteni da su dobili luksuzni budžet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele više cigareta, a manje hrane

Kad su saznali koliko će novaca imati na raspolaganju, stanari u luksuznoj kući su radili šoping listu. Nije bilo većih sukoba oko sastavljanja popisa. Dragana nije uopće sudjelovala, već je plivala u bazenu, a glavnu riječ je vodila Soraja. Džordž je prvi put zadovoljan popisom namirnica koji se nalazi na tabli i pohvalio je Soraju kao stručnjaka za kupovinu. Emi i Soraji palo je još namirnica na pamet, ali listu su već predali Velikom Bratu. Neko vrijeme nakon toga Soraja se požalila Džordžu kako joj se ne sviđa atmosfera u kući, pa se Džordž izjasnio da mu nedostaje njegova "kći" Mila. Na otpadu je kapetanica Bojana okupila stanare kako bi i oni sastavili šoping listu za ovaj tjedan. Slavica je naglasak stavila na hranu i samim tim je ušla u raspravu s pušačima koji su željeli više cigareta. Glavnu riječ oko popisa namirnica vodili su Slavica, Bojana, Marijana, Lester i Mila.

Duško ljut jer nije dobio škare

Za to vrijeme u luksuznoj kući se opet javljaju trzavice. Duško se naljutio na Velikog brata što mu nije ispunio obećanje. Prije par tjedana zamolio ga je za škare kako bi se ošišao i nije ih dobio. Horvat je u spavaćoj sobi peglao kosu Dragani, koja je ipak željela da joj u tome pomogne Soraja, ali ona je odbila Draganinu molbu. Posao je završila Ema. Soraja je u kuhinji nastavila provocirati ostale stanare. Molila je Velikog brata po tko zna koji put da joj pošalje djevojke s kojima će moći komunicirati i pjevati. Nirmal joj je na to rekao da se on želi odvojiti od nje, na što se ona naljutila. Rekla je kako smatra da se Nirmal umislio otkako više nisu na smetlištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara