Marijana se kaje zbog seksa s Nemešom, on se zbog alkohola baš i ne sjeća svega

Foto: vb4.emotion.rs

JUČERAŠNJE popodne u "Staračkom domu" Big Brother kuće bilo je veselo i raspjevano. Pjevački dio u sklopu tjednog zadatka uspješno je odrađen. No, načelnik "Staračkog doma" odlučio je pacijentima dodijeliti novi dnevni zadatak i staviti ih na test sposobnosti. Cilj tog zadatka je da u što kraćem vremenskom roku prijeđu poligon koji se nalazi u dvorištu. U zadatku sudjeluje pet staraca i tri njegovateljice. Redoslijed nije bitan. Ukoliko uspješno obave ovaj zadatak, Big Brother će im "oprostiti" sedam  pogrešaka od ukupnog broja greški koje su napravili prilikom izvršavanja tjednog zadatka.

Prvi dio zadatka je: starci stavljaju na sebe etikete sa svojim imenom, ispijaju konjak i stavljaju na sebe pelene. Uzimaju po jednog psa sa sobom. Njegovateljica pomaže starcu ili starici da se na poligonu popne do kišobrana kojeg će uzeti te se samostalno niz padinu spustiti u bazen. Pritom sam mora iz bazena iznijeti kolica. Starci će potom morati zatvorene i složene kišobrane odložiti, uzeti breskvu ustima, bez pomoći ruku, i zatim sjesti na stolicu pored stola sa čašama te ondje ispiti šalicu mlijeka, čime je poligon završen.

Neki vode ljubav, a neki rat

Nakon žestoke svađe do koje je večer ranije došlo između Nikole i Džordža među ukućanima se jučer osjećala napetost. Nikola je prišao Džordžu i pružio mu ruku pomirenja te su započeli razgovor na temu svađe. Marijana se priključila tom razgovoru i rekla Džordžu da je jako pao u njenim očima i da nema više tako dobro mišljenje kao što je imala o njemu prije 15 dana. Kako bi podigla atmosferu u kući, Slavica je počela glumiti strogu njegovateljicu.

Nježnosti između Tamare i Nikole

"Spremačica" Tamara i "djedica" Nikola koriste svaku priliku da bi se nasamo družili. Tako su jučer poslijepodne zajedno šetali po dvorištu, pričali i držali se za ruke.

Marijana se kaje zbog seksa s Nemešom, on se od alkohola ne sjeća svega što se događalo

Bojana i Nemeš su jučer poslijepodne razgovarali o onome što se večer ranije događalo u BB kući. Nemeš kaže da je previše popio i da ne zna što se sve događalo. On i Bojana konstatirali su da kuća izvlači ludilo iz njih. Zbog ostalih stanara Marijana i Nemeš baš i nisu imali prilike ostati nasamo i razgovarati o svemu. Marijana se kaje zbog svega i misli da je možda loša majka.

Ovog tjedna će stanari glavne kuće doznati za otpad

Za vrijeme jučerašnjeg ručka na otpadu su se Nirmal i Duško prepucavali, a Soraja se na to slatko smijala. Duško ne propušta priliku kad je u pitanju provociranje Soraje.

U ovotjednom Koloseumu neće se natjecati samo stanari glavne kuće, već i stanari otpada, koji će sada prestati biti "tajna BB kuće". Otpadnici će dobiti priliku da uđu u glavnu kuću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara