Marko Grubnić otkrio detalje planova za vjenčanje: Neću imati odijelo i leptir mašnu

Marko Grubnić otkrio detalje planova za vjenčanje: Neću imati odijelo i leptir mašnu
Screenshot: Facebook

MARKO GRUBNIĆ je već ranije otkrio da se planirao vjenčati ovoga ljeta, no da mu je korona poremetila planove pa je vjenčanje morao odgoditi. 

Sad je otkrio kako zamišlja svoje vjenčanje i što namjerava odjenuti za tu priliku. 

"Ja sebe vidim, ne znam da li baš sad u bijelom, ali jako svijetlo, jako prozračno, neformalno. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da to vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to", ispričao je Marko za InMagazin. 

Ispričao je i kako je svoj smisao za modu i estetiku naslijedio od svoje mame Branke. 

"Ja ne pamtim da je ona ikad izašla u dućan po kruh da nije imala štikle na sebi, da nije bila namazana. Žena koja je tu nekakvu estetiku, tu nekakvu naviku za oblačenje i za lijepo, jednostavno je prenijela na mene. Ja sam siguran da vi sve što vidite mogu zahvaliti svojoj mami. Tu sad ne mislim samo na odijevanje. Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo desiti da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući", rekao je. 

>>Marko Grubnić: Ja ću sigurno biti najbolji tata na svijetu<<

Osvrnuo se i to kako je ljudima poklanjao stvari iz svog ormara

"Ja stvarno volim razveseliti ljude. Volim da se nasmiju, volim ljudski osmijeh, tu toplinu. Ja i inače s vremena na vrijeme imam pospremanje svojih ormara i stvarno unutra nema što nema. Imam ja baš ljude kojima poklanjam, onako u vrećama odnose od mene. To su ljudi kojima zaista treba i koji ne gledaju ni što je, jako su zahvalni i jako im je to potrebno", ispričao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara