Marko Grubnić razbio automobil u lančanom sudaru

MARKO GRUBNIĆ, javnosti poznatiji kao Modni Mačak, u ponedjeljak poslijepodne sudjelovao je u lančanom sudaru na cesti ispred Branimir Centra u Zagrebu. Nemili događaj se dogodio kad je pijani vozač odjednom stao nasred ceste, nakon čega se u njegov automobil zabila vozačica koja je vozila iza njega. Nakon kočenja, žena je otpustila kočnicu zbog čega Marko Grubnić, koji je bio iza nje, nije vidio "stop svjetlo" i zabio se u njezin automobil, a on opet u automobil ispred njega.

"Nesreća se dogodila ispred Branimir Centra, točno nasuprot tramvajske stanice, tako da su me neki slikavali i snimali mobitelima. Nije istina da sam, kao što pišu neki mediji, bio istraumatiziran, jer sam javna osoba i već sam navikao na pozornost. Također, nikome ne moram objašnjavati svoju financijsku situaciju i koliko automobila posjedujem", rekao je Marko, aludirajući na nagađanja koliko se vozila nalazi u njegovom vlasništvu i kako je došao do njih.

"Jako puno radim, dnevno imam dva do tri snimanja, gotovo da i nemam privatan život jer sam apsolutno predan poslu, pa je za očekivati da na račun toga dobro zarađujem. Svoju imovinu jednim dijelom mogu zahvaliti i svojim roditeljima koji me na sve načine u potpunosti podržavaju, jer ipak, ja sam njihov sin jedinac", objasnio je Marko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tom dijelu promet inače teče relativno nesmetano i protočno, što je još jedan razlog zašto Marko nije odmah uočio da je automobil ispred njega zastao. Za sudar krivi pijanog vozača, ali pouzdaje se u policijsku službu koja još vodi istragu. Srećom, bio je vezan pa je u ovoj nesreći prošao bez ikakvih ozljeda, no tužan je jer je njegov automobil, za razliku od ostalih koji su sudjelovali u nesreći, iz iste izašao uništen. Grubniću je sada najvažnije da, dok se ne utvrdi krivac ove nesreće, popravi svoga limenoga ljubimca koji bi, prema njegovim riječima, trebao biti popravljen do idućeg tjedna.

Marko je u vrijeme nesreće išao po novu haljinu koju će pjevačica Maja Šuput nositi na ovogodišnjem Hrvatskom Radijskom Festivalu. "Ne mogu vam otkriti o kakvoj je haljini točno riječ jer će to biti svojevrsno iznenađenje. Haljinu sam kreirao sam, a šivao ju je brand Linea Exclusive. Mogu samo reći kako je vrlo inovativna, nešto što do sada još nije viđeno ni na jednoj pjevačici", ispričao je Marko.

K.H.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara