Marko Grubnić u hughefnericama: Od baršuna su, mekane i udobne

Foto: Borna Čavrag/Index

MARKO GRUBNIĆ sinoć je posjetio Zagrebački velesajam, kako bi na Fashion.hr-u odgledao kolekcije Ivana Alduka i Martine Felje. Simpatični stilist sinoć je privukao pozornost svojim cipelama. "Hughefnerice takozvane, od baršuna. Bar su nakon onih "Vrag nosi Louboutian" ove puno udobnije", rekao je Marko referirajući se na nedavni maskenbal tijekom kojeg je odjenuo Louboutanke i postao vrag.

"Jako puno surađujem kroz svoj posao s Ivanom Aldukom. On je dizajner kojeg užasno cijenim, on uvažava sve moje želje i želje klijentica koje mu dovedem. Čak i za neka snimanja posebno mi napravi odjeću. Tu sam zbog njega, ali i Martine Felje koju također jako volim i cijenim. Evo potrefilo se da su oboje tu večeras tako da ću ovaj Fashion.hr odraditi u komadu", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom stanu mu je, kaže, odlično. "Odlučio sam se na to sasvim slučajno, kako obično najbolje stvari u životu bivaju, tako je bilo i s mojim novim stanom. Ne bi puno o tome, ali evo lijepo mi je i stvarno uživam", komentirao nam je Grubnić. Zahvalan je nebesima što i u ovim teškim vremenima ima posla. "Posao cvjeta, u ovim kriznim vremenima ne smijem se požaliti, i bilo bi smiješno da se žalim. Puno radim, putujem, uredio sam svoj životni prostor. Stvorio sam dom u punom smislu te riječi i jako sam sretan i ponosan zbog toga", zaključio je Marko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara