Marko iz Ljubav je na selu o prekidu s Rasemom: "Ovo nisam mogao prihvatiti"

Marko iz Ljubav je na selu o prekidu s Rasemom: "Ovo nisam mogao prihvatiti"
Foto: RTL

ČINILO se da su Marko Skelin iz Miljevaca i njegova zlatna djevojka Rasema Vladetić zaista pronašli ljubav na selu, no ta priča ipak nije imala sretan kraj. Par se u showu brzo zbližio i započeli su vezu, no to se vrlo brzo nakon završetka snimanja raspalo. 

Rasema je tad otkrila da su prekinuli, te da "još boluje" zbog Marka, ali nije htjela otkriti zašto su prekinuli. Razlog je Marko tek sad priznao za RTL

"Ta žena apsolutno nije bila za mene. K meni je bio došao brat iz Zagreba i htjeli smo pogledati vijesti na TV-u, a ona nam nije dala. Rekla je da ne može, da ona želi gledati film. Bilo je još puno toga, ali ovo nisam mogao prihvatiti. Ona je sve htjela na svoju ruku", ispričao je. 

Otkrio je da nakon Raseme još uvijek nije pronašao ljubav zbog čega se bio i prijavio u show, no da mu je znatno porasla popularnost. 

"Dobro je, ljudi me prepoznaju, zovu me svuda, hvale me da sam bio dobar. Meni nije bilo do toga da se pokazujem, ja sam si samo htio naći neku ženu da budemo zajedno", iskren je Marko. 

Od preostalih djevojaka koje je ugostio na svojoj farmi blizak je ostao, kaže, jedino s Ljubicom.

"S Rasemom sam prekinuo. S Ljubicom sam prijatelj, čujemo se povremeno. Ja nikoga ne molim i nikom se ne klanjam. Kseniju sam par puta zvao, a ona mene ne zove pa sam se prestao i ja javljati. S Milom se ne čujem otkako je otišla s moje farme", otkrio je on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara