Marko Tolja, samo za Indexove posjetiteljice

Mobiteli su zvonili, a SMS poruke s pitanjem "Tko je ovaj dečko?" stizale su na mobitele novinarki u zakulisju jučerašnje polufinalne večeri Dore, nakon što je ovaj Riječanin istrčao na pozornicu. Plavih očiju i glasa "bečkog dječaka", nastup ove nove nade hrvatske glazbe nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iako bi ga najradije pitali ima li curu i odveli ga na kavu, s Markom smo morali obaviti služben razgovor. Je li očekivao da će proći u finale?

"Moram priznati da nisam. Bio sam jako skeptičan, jer pjesma ima takav nekakav jazzie prizvuk koji inače nije tipičan za Doru, ali svi su mi ostali govorili da ću sto posto proći, i eto, svidjelo se na kraju i žiriju i publici." - kaže nam Marko, koji je mišljenja da njegova pjesma ipak neće doživjeti pobjedu, no to ga ne brine jer ono što je htio već je, kaže, postigao.

Ostale pjesme još uvijek nije sve čuo, no kaže kako bi Kraljevi ulice u duetu sa Sandrom Bagarić vrlo lako mogli odnijeti pobjedu. Marka smo upitali i o tome kako se nosi s rastućom popularnošću među nježnijim spolom, na što skromno odgovara:

"Ja to uopće ne primjećujem. Jučer su mi neke cure prišle s pitanjem mogu li se slikati sa mnom, a meni je to tako smiješno i još uvijek nepoznato. Nisam navikao na to, niti sam to do sada primjećivao." - kaže nam Marko dodavši "Ma, još uvijek me nitko ni ne primjećuje.". Ima vremena, složili bi se mnogi.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara