Martin otkrio što se trebalo dogoditi nakon završetka snimanja 8. sezone GOT-a

Martin otkrio što se trebalo dogoditi nakon završetka snimanja 8. sezone GOT-a
Foto: Screenshot YouTube

SVIMA onima koji su još ljutiti zbog kraja 8. sezone popularne serije Igra prijestolja ova bi vijest mogla dodatno rasplamsati emocije.

George R. R. Martin, autor knjiga po kojima je snimljena serija, nedavno je govorio o tome kako su stvari mogle (i trebale) biti drugačije. 

U razgovoru za njemačke medije Martin je otkrio da su planirana tri velika filma, čime bi epska saga dobila epski zaključak.
Upravo je to bila ideja dvojice tvoraca serije, Benioffa i Weissa, da završe sezonu s tri velika kino hita. Prije četiri ili pet godina o tome se doista ozbiljno razgovaralo.Zadnju riječ u cijeloj priči imala je HBO produkcijska kuća, koja kontrolira filmska prava za Igru prijestolja. Nisu zagrizli za tu ideju s objašnjenjem da su oni ipak više usmjereni na produkciju TV serija ili filmova koji će se uglavnom prikazivati na televiziji i s tom namjerom i snimaju filmove. 

Podsjetimo, posljednju sezonu Igre prijestolja nije napisao Martin, već producenti Dan Weiss i David Benioff.

Da je HBO ipak pristao na ovu ideju, možda se ne bi pokretala peticija za ponovno snimanje posljednje sezone, koja je sakupila stotine tisuća potpisa ogorčenih fanova. Sada jedino možemo čekati Martinovu verziju kraja najpopularnije sage.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara