Martina koja je prevarila Josipa natjecala se za Miss, a bila je i u Ženim sina

Martina koja je prevarila Josipa natjecala se za Miss, a bila je i u Ženim sina
Foto: Press, Josip Čekada

VRCKAVA Martina Serdar iz Ljubav je na selu odgovorna je za dosad najveći zaplet u 12. sezoni showa Ljubav je na selu. Iako se farmer Josip Tratnjak iz sela Brdo Cirkvensko kraj Sv. Ivana Žabna već zaljubio u nju, ona je na tulumu završila s danas pokojnim farmerom Josipom Vodičkom.

Martina je povratnica u show, a u prošloj se sezoni borila za kanadskog farmera Srećka Ponjavica. On očito nije bio farmer za nju pa je ove godine pisala godinu dana mlađem Josipu Tratnjaku.

Martina ima 21 godinu i dolazi iz Jarmine. Po struci je fizioterapeut i trenutno studira. Zanima je modeling, a jednom je prilikom čak nosila i reviju. Za sebe kaže da je komunikativna, druželjubiva, vedra i pozitivna osoba koja voli pomagati drugima. Iako dosad nije imala sreće u ljubavi, nada se da će pronaći svog idealnog muškarca koji mora biti romantičan, zabavan, društven i komunikativan, razuman i da je zna nasmijati. Smatra da bi se na farmi snašla odlično jer se još od kad je bila dijete brinula o svinjama, kokošima i ovcama, a nijedan joj kućanski posao nije stran.

U pauzi između dvije sezone showa Ljubav je na selu Martina se pojavila u Ženim sina.

Iako je bila izbor Brune Filipovića, on joj na kraju showa nije dao prsten: "Mislim da imamo potencijala, to će se najbolje pokazati kada ovo završi. Ako Martina stvarno gaji neke emocije prema meni, mislim da stvarno neće biti nikakvog problema da joj jednog dana stavim ovaj prsten na ruku. Kratko i jasno, ostaje kod mene."

Premda je Martina ta koju je naposljetku Bruno izabrao, kući je ipak otišla gorka okusa.

"Na neki način sam pobijedila, ali taj prsten nije na mojoj ruci. Malo me to pogodilo. Kroz što sam ja sve prošla, plakala, živcirala se zbog njih, trpjela i onda na kraju dobijem samo nekoliko riječi. Malo sam povrijeđena. Nadam se da će biti nešto nakon showa, ali ne znam", rekla je tada.

Prije dvije godine pokušala je postati kraljica Zagreba, no osvojila je titulu kraljice osobnosti. Zanimljivo je da se na istom natjecanju iste godine natjecala i Hana Rodić, no ona nije osvojila nijednu titulu.

Lani se pojavila na natjecanju za Miss Supranational Grada Zagreba, no tu je ponijela lentu miss fotogeničnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara