Martina Tomčić: Prvi put govorim o ovome. Bila su 23h, htio je sa mnom do stana

Martina Tomčić: Prvi put govorim o ovome. Bila su 23h, htio je sa mnom do stana
Foto: Instagram

MARTINA TOMČIĆ prisjetila se neugodnog iskustva iz prošlosti kad je s 19 godina dobila prvi angažman u operi u Grazu gdje je nastupala u Mozartovoj "Čarobnoj fruli".

"Dobila sam ugovor u premijernoj postavi kao mala operna zvijezda u usponu. Intenzivno sam se tijekom priprema predstave družila s dirigentom i nekoliko kolega. Meni je to bio posve novi svijet, čaroban. Događale su se večere, razgovaralo se o umjetnosti, ali ta je bajka pokazala i drugo lice. Jednu večer spomenuti dirigent dopratio me do haustora zgrade u kojoj sam stanovala i ponudio da me prati u stan. O toj neugodnoj situaciji prvi put govorim u javnosti", iskreno je rekla Martina za Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic) on

"Dakle, bilo je oko 23 sata, sutra smo imali generalnu probu i na njegovo pitanje odgovorila sam da znam valjda sama doći do svojeg stana. Ujutro sam došla u kazalište, otišla u garderobu na šminku jer sam imala pola sata do početka probe. Tada me pozvao ravnatelj opere na razgovor. Samo mi je rekao: 'Skini šminku i dođi'. Sve mi je bilo jasno...", prisjetila se članica žirija Supertalenta.

"Apsolutno sam uvjerena da je svako zlo za neko dobro. Pravu priliku dobiješ onda kada si je spreman percipirati kao takvu, eventualno je anulirati i krenuti dalje. Mislim da je svaki problem svojevrsni blagoslov koji ti daje priliku da se pomakneš i kreneš. To se odnosi i na one najfatalnije situacije za koje sam mislila da su kraj svijeta", zaključila je i dodala da je to nešto što uvijek ponavlja svojoj djeci.

Martina je ranije otkrila i da je na početku karijere živjela u samostanu s časnim sestrama. "Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada, 1992., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jedno iskustvo koje je doista malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine s časnim sestrama", rekla je u intervjuu za Novu TV.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara