Massimo najavljuje koncerte u "tjednu ljubavi": Došlo je vrijeme za velike promjene

Massimo najavljuje koncerte u "tjednu ljubavi": Došlo je vrijeme za velike promjene

Foto: Mario Krštofić/Press

NAVIKLI smo od Massima očekivati odlične koncerte, virtuoznost u izvedbi i uvijek puna srca na odlasku iz dvorane. Na predstojećim unplugged koncertima, 9. veljače u Zagrebu te 12. veljače u Rijeci, iznenađenja neće nedostajati. "Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima pjesama", najavio je Massimo.

Uz Ivana Popeskića kao aranžera stari dobri hitovi dobit će drugačije ruho, a da bi sve to zvučalo baš kako treba Massimu će se na pozornici pridružiti renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti. Sve članove ujedinjuje vrhunska razina muziciranja i disciplina te izniman entuzijazam i ljubav prema glazbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim publici pružiti jedan stvarno jedinstven način prezentacije svojih hitova, s naglaskom na posljednji album ‘1 dan ljubavi’. Sjedinit ćemo nove aranžmane, nagrađivani ansambl Zagrebačkih solista i moj bend te stvoriti novu vrijednost”, objasnio je Massimo koje su težnje predstojećih unplugged koncerata.

Massimovi koncerti održat će se u najljubavnijem tjednu u veljači. "Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih samo je podsjetnik na taj jedan dan u godini kada treba biti otvoren za ljubav. Ali morate znati da svaki dan treba najdražima pokazati da su voljeni”, zaključuje Massimo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara