Mate Čuljak poželio upoznati novu curu sa Severinom, svojom bivšom?

Mate Čuljak poželio upoznati novu curu sa Severinom, svojom bivšom?

NA JUČERAŠNJOJ zabavi u Hemingwayu pojavio se i Mate Čuljak u pratnji svoje nove djevojke. Iako je magazin Stars, koji je ondje upriličio zabavu povodom svoga trećeg rođendana, možda prije očekivao nacionalnu zvijezdu Severinu Vučković, umjesto nje dobio je njezina bivšeg dečka.

Mate Čuljak od ovog ljeta u vezi je sa zagrebačkom manekenkom Martinom Čular. Za njihovu vezu javnost je saznala na nedavnom Cro A Porteru kada je Severina naprasno napustila prvi red i otišla s revija. Tada se pričalo da je Sevku iz takta izbacila upravo Martina Čular kad je ponosno zakoračala modnom pistom.

No, da bi stvar bila još gora, Seve i Martina žive tik jedna do druge. Čular živi na Kozjaku, dok je Severinina "rezidencija" u Bijeničkoj cesti, a prema našim saznanjima jedna od druge žive udaljene tek koji pedesetak metara zračne linije.

Hostesa u "Volim nogomet"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka, za koju mnogi kažu da sliči na Megan Fox, manekenka je modne agencije Suzy. Osim revija, Martina snima editorijale za modne magazine, a pojavila se i u nekim katalozima. Navodno ima želju postati televizijska zvijezda, a zasad je svoj san napola realizirala proteklog ljeta - bila je hostesa u emisiji "Volim nogomet". Prije Mate Čuljka hodala je s manekenom Vedranom Rubrikom Šehićem. A za Matu je sve već dobro poznato. Severina se u njega zaljubila potkraj 2005., a u dvije godine veze govorilo se i o zarukama. 

Prilika za upoznavanje?

Sinoć je mladi Čuljak cijelu večer proveo uz svoju djevojku, no poziranje fotografima nije im bilo u planu i programu. Uzaludno, jer mogli su pretpostaviti da će na partyju tabloida biti sigurna meta fotoobjektiva. Možemo samo pretpostaviti kako bi zanimljivo bilo da se jučer na tulumu pojavila i Severina sa svojim 39-godišnjim Slavkom Šajinovićem s kojim je odnedavno u vezi. Ili je možda upravo to bila tajna želja mladog Čuljka? Susresti svoju bivšu i upoznati je sa svojom sadašnjom?

T.T.
Foto: V.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara