"Mater vam nesposobnu": Danijela Dvornik napala Bandića zbog onog što muči mnoge

"Mater vam nesposobnu": Danijela Dvornik napala Bandića zbog onog što muči mnoge
Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK putem društvenih mreža rado dijeli detalje iz svoje svakodnevice, a nimalo se ne suzdržava izreći svoje stavove o raznim stvarima. Ovaj put se požalila na problem koji muči brojne građane, a pri tome nije štedjela riječi te je zagrebačkog gradonačelnika bez dlake na jeziku prozvala zbog problema smeća u Zagrebu. 

"Još malo o smeću u metropoli. Kuhinja mi izgleda kao odlagalište smeća. Četiri vrećice, od toga dvije su u kanti, bio otpad i miješani otpad. Ostalo mi je po vrećama na raznim mjestima. Mislila sam kupiti kantu s četiri pretinca za kuhinju tako da sve bude urednije, ali đaba mi kad su te kante predviđene za dnevno pražnjenje jer po Bandićevoj ideji, ja bi zapravo trebala imati jedan manji kontejner u kuhinji koji bi zauzeo cijeli prostor I praznio se svakih 15 dana. Zašto nemamo žuti kontejner za plastiku? Nemam više vrećica, tko to nosi i kako do njih? Zar je problem otputovati u neku stranu zemlju i prekopirati neki sistem odlaganja koji bi bio najadekvatniji? Pa grad nikada nije izgledao gore nego sada kada su još i poskupili uslugu", napisala je nezadovoljna Danijela i dodala u hashtagu "mater vam nesposobnu". 

U komentarima su se javili njeni brojni pratitelji koji su također izrazili svoje nezadovoljstvo. 

"Znam kako ti je i moja je ista posebno plastika pa karton pa novine pa hrana sve posebno katastrofa", "Bilo je sve super kada se odvozilo sve 3x tjedno...i 2x godišnje glomazni... Sad ćemo postati jedno veliko smetlište...", "I ja se pitam gdje da u stanu držim 4 različite kante-vrećice dok se ne napune da ih bacim van?!?!? Gdje?", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara