Matko bi s milijun kuna kupio crveni Ferrari

NAKON četiri mjeseca Big Brothera jedan od četvero preostalih natjecatelja večeras će kući otići znatno bogatiji. Ako je suditi prema koeficijentima kladionica, najviše šanse imaju Matko i Hamdija, a slijede Daca i Ivan.

Matko i Hamdija su favoriti i bivših stanara kuće. Omišanin je ukućane osvojio iskrenošću, dobar je zabavljač, dok Hamdiju smatraju inteligentnim i u svakom trenutku spremnim na pomoć drugim ukućanima.

Dva dana prije završetka natjecanja Veliki brat finaliste Hamdiju, Matka, Dacu i Ivana upitao je što bi učinili s novcem ako pobijede i zašto bi upravo oni trebali osvojiti milijun kuna.

Daca bi pomogla roditeljima, bratu kupila automobil, sebi platila fakultet, a dio novca bi darovala u dobrotvorne svrhe. Simpatična Zagrepčanka smatra da je zaslužila pobjedu jer je u svakom tjednom zadatku davala maksimum, a smatra i da je svima bila draga.

Hamdija, koji cijelo vrijeme boravka u BB kući ističe da bi želio kupiti kuću za sebe i obitelj, ponovio je želju i Velikom bratu. Kako je Hamdija sa suprugom i dvoje djece podstanar, osvojeni novac bi mu "promijenio život za 400 posto".

Djeca od kojih je odvojen četiri mjeseca, a koja su mu, kako je rekao, sve na svijetu, kao i podstanarski život, Hamdo je naveo kao razloge zbog kojih bi trebao odnijeti milijun kuna. Oko svih zadataka, kaže Hamdija, angažirao se maksimalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matkova želja je crveni Ferrari. Ipak priznaje da bi većinu novca na upravljanje dao roditeljima, a dio Centru za retardirane u Omišu. Ponovio je da se na natjecanje prijavio zbog izazova i novaca, a ukoliko on ne osvoji "milju", svejedno mu je tko će ju odnijeti doma. Matko smatra da su svi stanari na svoj način bili podjednako dobri, a na ljudima je da odluče tko im se najviše sviđa.

Ivan nije dugo razmišljao što bi s osvojenim novcem. Kupio bi dva nova ultramoderna montažna plastenika. Ivanova se obitelj bavi uzgojem cvijeća pa ne čudi njegovo ulaganje u cvjećarstvo.

"U kući sam bio pijan i trijezan, plakao sam, nisam se sramio pokazati svoje osjećaje. Osjećam se kao doma i sa svima sam ostao u dobrim odnosima" - objasnio je Ivan zašto bi baš on trebao osvojiti milijun kuna.

Prema anketi na kojoj su glasali posjetitelji Indexa, njih 44.494 u posljednja tri dana, glasovi su podiljeljeni.

Vodi Ivan s 28,16 posto, slijedi ga Daca s 27,09 posto dok je Matko treći s 23,46 posto, a Hamdija posljednji s 21,28 posto glasova.

Prema kladionicama Matko je najveći favorit s koeficijentom 1.50, dok Hamdija i Daca imaju podjednake šanse te jednak koeficijent 2.50. Ivan je izgubio ulogo favorita, jer je na njega koeficijent čak 9.0.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara