"Matrix Reloaded" zaradio 135,8 milijuna dolara u SAD-u za vikend

"MATRIX RELOADED", drugi dio filmske trilogije braće Andyja i Larryja Wachowskog ostvario je 135,8 milijuna dolara zarade od četvrtka kad se počeo prikazivati u SAD-u do kraja nedjelje, prema podacima koje je objavio hrvatski distributer spomenutog filma Intercom Issa.

Film koji se na američkim velikim ekranima pojavio u četvrtak, zaradio je do kraja nedjelje 135,8 milijuna dolara, nakon što je već u četvrtak zaradio 42,5 milijuna, što je rekordna zarada na dan premijernog prikazivanja u povijesti američkog filma.

Komedija "Daddy Day Care" s Eddiejem Murphyjem u glavnoj ulozi zauzima drugo mjesto s procijenjenom zaradom od 19,2 milijuna dolara, prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations.

Mutanti iz "X-Men 2" pali su ovog vikenda na treće mjesto sa 17,1 milijuna dolara, nakon što su u zadnja dva tjedna bili na prvom mjestu po zaradi u SAD-u i Kanadi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film koji je adaptacija stripa kultnog crtača Stana Leeja zaradio je u tri tjedna prikazivanja 147,6 milijuna dolara.

"Down with Love", romantična komedija s Renee Zellweger i Ewanom McGregorom došla je na četvrto mjesto sa 7,6 milijuna dolara, a iza nje su "The Lizzie McGuire Movie" s Hillary Duff (peto mjesto sa 4,5 milijuna dolara), "Anger Management", komedija s Jackom Nicholsonom (šesto mjesto sa 3,6 milijuna dolara) i "Identity" (sedmo, s 3,4 milijuna dolara).Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara