Matt Damon odbio titulu najseksi muškarca

PRVI put u više od 20 godina, koliko časopis People bira najseksi ljude na svijetu, netko se udostojio odbiti tu časnu titulu - Matt Damon redakciji je poslao pismo u kojem im se zahvaljuje na ukazanoj časti, no ne želi primiti nagradu jer se smatra "običnim ocem i glumcem koji samo radi svoj posao".

"Jednom ostarjelom ocu ste itekako napumpali ego. Sad moja 9-godišnja pokćerka misli da sam cool", napisao je Matt Damon u pismu časopisu People, koji ga je nedavno proglasio najseksi muškarcem na svijetu. Ovaj 37-godišnji glumac ne uklapa se u tipičnu sliku holivudske zvijezde  pa je prvi koji je odbio primiti nagradu.

"Nažalost, nakon svih ovih godina na putu, pozornicama i gala večerama, shvatio sam da ta nagrada jednostavno nije za mene. Ipak, nemojte me krivo shvatiti. Bio sam ugodno iznenađen i sretan", zaključio je Damon svoje obraćanje urednicima Peoplea. Dosadašnji pobjednici i njegovi prijatelji, George Clooney i Ben Affleck, iznenađeni su njegovom odlukom jer smatraju da je nagrada, napokon, otišla u prave ruke.

Mattovi kolege slažu se u mišljenju da definitivno ne spada među tipične holivudske zvijezde. Unatoč filmskim uspjesima i osvojenom Oscaru, Damon navodno živi sasvim običnim životom, ne voli odlaziti na premijere, a pred fotografima se pojavljuje samo kad - nema izbora.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara