Matthew McConaughey slavio rastanak od Penelope Cruz

NEDAVNO su u američkim medijima izašle slike koje pokazuju kako Matthew McConaughey, holivudski glumac poznat kao zvijezda filma "Sahara", odnosno, prema časopisu "People", nositelj prestižne titule "najseksi muškarca današnjice", očito nije previše pogođen rastankom od djevojke Penelope Cruz.

McConaughey je rastanak slavio na plažama Kostarike, iako je način proslave, kao i izraz njegovog lica kod nekih promatrača izazvao špekulacije o tome da je njegovom raspoloženju pridonijela i dobra kapljica.

McConaugheyu, inače, bliski susreti s alkoholom i sličnim tvarima, nisu strani, pa ponekad izazivaju prilično živopisne posljedice. Poznati glumac se tako već godinama mora nositi s nadimkom "Bongo bubnjevi" kojeg je stekao kada ga je jednom prilikom policija, reagirajući na dojavu susjeda o "čudnim zvukovima", uhvatila kako gol udara po bongo bubnjevima.

Nakon što je proslava, koja je trajala tri dana i koju su već neki nazvali "izgubljenim vikendom Matthewa McConaugheya", završila, poznati glumac se vratio u Hollywood i krenuo slobodno vrijeme provoditi na nešto zdraviji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je prije nekoliko dana uhvaćen kako u okolici Mailbua vozi bicikl zajedno sa svojim kolegom Jakeom Gyllenhaalom te legendarnim biciklistom Lanceom Armstrongom.

D.A.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara