Medeni mjesec Justina Therouxa i Jennifer Aniston skoro je završio tragično

Medeni mjesec Justina Therouxa i Jennifer Aniston skoro je završio tragično

Foto: Instagram

LJETOS su se vjenčali u tajnosti, a sada je Justin i otkrio neke detalje s medenog mjeseca koji nije pak prošao po planu. Naime, slavni supružnici Jennifer Aniston i Justin Theroux na egzotičnom su otoku poželjeli na ronjenje i to s bocama s kisikom.

"Sve je bilo idilično. Gledao sam šarene ribice i koralje, a onda sam primijetio crveno svijetlo na boci s kisikom, tada me uhvatila panika", priznao je 44-godišnji Justin, piše EOnline.

Pri tom posljednjem zaronu stvari su se zakomplicirale. "Pokazao sam prijatelju koji je bio s nama svoju bocu, a on je imao onaj pogled: "OK, nećeš se izvući"", otkrio je Justin svoje strahove pod vodom. Na sreću, tada mu je prišao instruktor ronjenja koji mu je dao respirator za hitne slučajeve kako bi bez problema mogao disati ispod površine.

"Medeni mjesec se mogao pretvoriti u noćnu moru. Na sreću sve je prošlo u redu. I naučio sam robiti", danas se na cijelu situaciju Justin može nasmijati, no nije mu bilo svejedno - baš kao ni njegovoj slavnoj supruzi.

On i Jennifer navodno bi trebali posvojiti dijete, očito kako se žele posvetiti ljepšim stvarima u životu i proširenju obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara