Jennifer Aniston iznenadila medicinsku sestru pozitivnu na covid-19 skupim poklonom

Jennifer Aniston iznenadila medicinsku sestru pozitivnu na covid-19 skupim poklonom
Foto: Instagram

JENNIFER ANISTON obradovala je medicinsku sestru koja se zarazila koronavirusom - poklonivši joj poklon karticu od 10 tisuća dolara.

Glumica je bila gost iznenađenja u showu Jimmyja Kimmela kako bi iznenadila medicinsku sestru iz Ute koja je pozitivna na covid-19. Kimmel je zaželio dobrodošlicu Kimball Fairbanks preko video chata i uskoro je za nju imao iznenađenje.

Majka dvoje djece počela je osjećati simptome nekoliko dana nakon smjene u bolnici prošli tjedan. "Osjećala sam se kao da me je pogodio vlak", rekla je. "No mislim da imam zaista blage simptome. Osjećam kao da imam prehladu u kombinaciji s gripom. Čini se podnošljivo i to je u redu."

Kako bi je "malo razveselio", Kimmel je najavio iznenađenje za nju. Nekoliko sekundi kasnije, na ekranu se pojavila 51-godišnja zvijezda Prijatelja.

Glumica je poručila medicinskoj sestri da joj je drago upoznati je i zahvalila njoj, ali i svim medicinarima za posao koji obavljaju. "Ni ne znam kako izraziti zahvalnost na svemu što radite, riskirajući... Jednostavno ste fenomenalni."

Kimball je bila oduševljena i sa širokim osmijehom na licu rekla je da jako cijeni njezinu gestu. Objasnila je zatim kako je sad u karanteni te ne može biti u blizini svoje obitelji, uključujući 4-godišnju i 18-mjesečnu kćer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) on

Kimmel ju je zatim pitao može li si sama spremati hranu i ona je odgovorila da uglavnom naručuje dostavu. "To je dobro, jer znaš što? Dobit ćeš poklon bon od 10 tisuća dolara iz Postamatesa", rekla je Aniston sestri koja se nije prestala smijati.

Kimmel je dodao kako će i ostale sestre s njezinog odjela dobiti poklon kartice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara